iKoot Renovatievlies 130gr. (50mtr) + Lijm | Set

€ 90,00 ex. btw
  • Uit voorraad leverbaar
  • Zeer professionele Kwaliteit
  • Één emmer lijm nodig per rol renovatievlies(50mtr)

Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verstuurd

Aantal

De iKoot Renovatievlies van 130 gram is een zeer stevig behang wat veel gebruikt wordt in nieuwbouw woningen ter versteviging van muren. Zo zorgt dit gladde vlies ervoor dat er minder snel scheuren en naden ontstaan in bijvoorbeeld gips ondergronden, en wanneer deze ontstaan zijn ze niet te zien, omdat het Renovatievlies ze afdekt. Op de rol zit 50 meter, wat het eenvoudiger maakt meeredere vlakken uit de rol te nemen.

Het behang is zeer slijt en stootvast, omdat het de grootste klap opvangt. Bij gestucte muren wil het vaak voorkomen dat er een 'gat' uit de muur genomen wordt, bij de minste aanraking. Door dit stevige 130 grams behang zal dit niet het geval zijn. De Renovatievlies is bovendien glad afgewerkt, waardoor u geen motief in het behang hebt. Mocht je dit wel willen is Scan, ofwel glasweefsel een beter alternatief.

De iKoot Renovatievlies bevat 50meter op een rol en één emmer lijm zal voldoende moeten zijn om deze compleet te beplakken op de ondergrond. Let hierbij wel altijd goed p de zuigkracht van de ondergrond. Mocht deze te hard zuigen kan je daar de iKoot Aquafix voor gebruiken. Deze Aquafix zorgt voor minder zuiging en zet de korrels van de ondergrond vat op de muur. Zo zal de iKoot renovatievlies 130 gram beter tegen de wand plakken.

Zowel de lijm als de vlies is van professionele kwaliteit en zeer geschikt voor vrijwel iedere binnenshuize ondergrond. Vandaar dat we ze nu aanbieden in een mooie set.

Setprijs

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

iKoot Aquafix

iKoot Aquafix

Prijs € 9,69
Anza Jumbo  - Roller + Beugel Compleet

Anza Jumbo - Roller +...

Prijs € 4,06
Anza Behang/Textielstrijker

Anza Behang/Textielstrijker

Prijs € 1,61
Anza platte kwast

Anza platte kwast

Prijs € 3,25
chat Reacties (0)