Cox Powerflow Kitspuit

€ 26,70 ex. btw

De Cox Powerflow Kitspuit is een eenvoudig bedienbare kitspuit, welke iedere koker kit kan verspuiten. Dit zit hem voornamelijk in de soepelheid van de bediening. Waar je bij andere kitspuiten snel kramp kan krijgen in je handen vanwege het zware meganisme is dit bij de Cox Powerflow niet het geval! Dit maakt de Powerflow zeer geschikt voor continue gebruik en is hij geschikt voor alle merken kitkokers.

  • Voor 17:00 besteld, de volgende werkdag verstuurd.
Aantal

Cox Powerflow Kitspuit

De Cox Powerflow Kitspuit is een eenvoudig bedienbare kitspuit, welke iedere koker kit kan verspuiten. Dit zit hem voornamelijk in de soepelheid van de bediening. Waar je bij andere kitspuiten snel kramp kan krijgen in je handen vanwege het zware meganisme is dit bij de Cox Powerflow niet het geval! Dit maakt de Powerflow zeer geschikt voor continue gebruik en is hij geschikt voor alle merken kitkokers, van lijmkit tot glaskit.

Gebruik van de Cox Powerflow Kitspuit

De Cox Powerflow kitspuit is goed inzetbaar voor diverse klussen. Of dit nu geldt voor het kitten van de badkamer, keuken of wanden in de woonkamer: Op de Cox Powerflow past iedere koker van 310ml. Hier is alleen een mondstuk voor nodig, welke standaard bij je kit geleverd wordt. Dit mondstuk bevestig je op de kitkoker en kan je afsnijden op iedere gewenste plek, zodat je zelf kunt bepalen hoe dik je de kit wilt aanbrengen. Klem de kitkoker vervolgens eenvoudig in de openen en je bent klaar voor gebruik!

Extra specificaties van de Cox Powerflow Kitspuit

  • No-Drip Systeem: Dankzij de No-Drip functie schakel je eenvoudig de druk van de Powerflow uit op je kitkoker. Op die manier zal er geen kit meer uit de koker lopen en kan je hem tussendoor makkelijk weg leggen
  • Ophanghaak: De Kitspuit is door de ophanghaak eenvoudig weg te hangen na gebruik. Ook wordt deze ophanghaak vaak gebruikt als steun om tegen de schouder aan te laten rusten. Zo kunnen zelfs de taaiste kitten, zoals wat oudere lijmkit, eenvoudig verspoten worden.
  • Draaibare Kokerhouder: Omdat de kokerhouder bij de Powerflow draaibaar is maakt dit het een eenvoudig instrument om in lastige hoeken of moeilijk berijkbare naden te komen. 
2190900

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Soudal Acryrub CF2

Soudal Acryrub CF2 -...

Prijs € 3,00
Soudal Glaskit TS

Soudal Glaskit TS

Prijs € 5,10
Cox-Wexford Kitspuit

Cox-Wexford Kitspuit

Prijs € 11,47
Anza metalen abreekmes

Anza Afbreekmes

Prijs € 7,87
chat Reacties (0)