Wagner SuperFinish 23 Plus AirCoat (op wagen)
  • Wagner SuperFinish 23 Plus AirCoat (op wagen)

Wagner SuperFinish 23 Plus AirCoat (op wagen)

€ 5.600,00 ex. btw
  • kwaliteitsproduct
  • deskundig advies
  • op voorraad
  • professioneel gebruik
  • complete set
Aantal

De Wagner SuperFinish 23 Plus

De Wagner Superfinish 23 plus is één van de meest gebruikte verspuiten van Wagner. De SF 23, zoals de SuperFinish ook vaak genoemd wordt is een Aircoat spuitinstalatie wat vaak gebruikt wordt voor Grondverf, Lak en Muurverf. Over het algemeen voor binnengebruik, maar ook zeer zeker geschikt voor gebruik buiten!

De Wagner SF 23 Plus wordt bij ons aangeboden als complete set, waarmee je direct aan de slag kan! Hierbij zit bijvoorbeeld ook een wagen. Dit maakt het verplaatsen van je nieuwe Wagner SF 23 Plus een stuk eenvoudiger over diverse ondergronden. Van pistool tot persdrukregelaar, alles zit erop. 

Wat is Aircoat spuiten?

In de verfspuit wereld heb je diverse soorten spuitsystemen. Zo ook Aircoat. Aircoat is een systeem waarbij je luchtontdersteunend Airless verspuit. Zo heb je een tweede aanvoerslang voor lucht, wat het spuiten een stuk gemakkelijker maakt. Je spuit namelijk met minder druk en heb je dus een fijnere spray. Ook heb je hierdoor veel minder nevel tijdens het spuiten van je verf. Dit zorgt voor minder verbruik van je verf en een egaal, strak resultaat.

Hoe het werkt? Met een zuiger of membraanpomp per je het materiaal samen. Of dit lak, muurverf, primer, synthetisch of watergedragen is, dat maakt allemaal niet uit. Met een maximale druk van 250 bar (meer heb je niet nodig) wordt het materiaal via een slang naar je pistool geleidt. Bij het indrukken van de trekker verneveld de TIP het materiaal en wordt dit parallel van de tip opgebracht. 

Voordelen van de Wagner SuperFinish SF 23 - Plus

Door het lage materiaal verbruikt verdient de Wagner SF 23 zich eenvoudig terug. Met een verfspuit, en zeker  met de Super Finish 23 kan je namelijk een rendement van 70% meer behalen dan met het rollen van de verf. Wat de SF23 met kop en schouders boven de rest uit laat steken zijn de projecten welke je met de SF 23 aan kan pakken. van middelgrootte tot alles wat daarboven zit vlieg je door je project heen. Of je nu een huis, garage of complete hal moet spuiten. Ook in uurwerk en tijd dat je kwijt bent met het spuiten, tegenover het schilderen, zal je beter af zijn met deze Wagner verfspuit.

Tussen de compressor en het pistool zit het drukregelventiel. Via dit ventiel kan de luchttoevoer en de druk worden geregeld. De perslucht wordt door het pistool naar de luchtkap geleid en circuleert zo om de verfstraal heen. De luchttoevoer kan ook door het pistool worden geregeld.

Nog niet volledig overtuigd? Laat ons dan contact met je opnemen door een mailtje te sturen naar: Verkoop@workerz.nl of bel ons via 0344 608 228. We helpen je graag!

Wagner
2353393

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Global Globatex All-in 1

Global Globatex All-in 1

Prijs € 90,65
chat Reacties (0)