Rupes LS71TE mini vlakschuurmachine in doos
  • Rupes LS71TE mini vlakschuurmachine in doos

Rupes LS71TE Delta Schuurmachine

€ 222,50 ex. btw
  • kwaliteitsproduct
  • deskundig advies
  • Snelle levering
Aantal

De Rupes LS71TE Schuurmachine

De Rupes LS71TE is een krachtige vlakschuurmachine met een fijn model. De Rupes LS71TE Schuurmachine heeft een verstelbaar/regelbaar toerental van 8.000 tot 13.000 toeren. Deze mini schuurmachine heeft dus een enorm vermogen, zeker gezien hij de lichte in zijn klasse is (2.12 kg). De Rupes LS71TE Schuurmachine wordt geleverd met Green Tech Filter. Dit uitzonderlijke filter zorgt voor 8 uur stofvrij werken en heeft zelfs een fijnstof certificering.

Gebruik van de Rupes LS71TE Delta Schuurmachine

De Rupes LS71TE Delta Schuurmachine is een breed inzetbare schuurmachine, door het strijkijzermodel. Deze driehoek schuurvoet zorgt dat je alle hoeken van een ruimte of oppervlakte gewoon mee kan nemen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een ronde schuurschijf. Ook kan je je vrij in de ruimte bewegen door het 5 meter lange snoer, wat op normaal 220 volt werkt.

Met de klitteband zool/voet weet je dat het schuurpapier goed hecht en met de extra gaten in de Rupes LS71TE Delta Schuurmachine heb je altijd een goede afzuiging. Mede door deze afzuiging is de Rupes LS71TE een stil model. De Rupes LS71TE Delta Schuurmachine een krachtige schuurmachine. Deze regelbare schuurmachine heeft 200 watt vermogen, wat lang aanhoudt vanwege het geintegreerde anti-stof systeem. 

Bovendien heeft deze schuurmachine een langere levensduur door isolatie van elektrische onderdelen

Rupes Green Tech Filter

De Rupes LS71TE Delta Schuurmachine wordt standaard geleverd met het Rupes Green Tech Filter. Dit filter plaats je als stofbak op de schuurmachine en zorgt voor stofvrij schuren tot wel 8 uur! 
Het Rupes Green Tech Filter zorgt ook meteen voor een fijnstof certificering, omdat hij dit vergrendeld in het filter. Het Green Tech filter zorgt dus voor een schonere en veel gezondere werkomgeving. Gezondheid staat bovendien voorop.

Schuren met de Rupes LS71TE Vlakschuurmachine

Schuren met de Rupes LS71TE Mini vlakschuurmachine kan voor een langere tijd achter elkaar doen. Dit Italiaanse model schuurmachine is licht en heeft geneutraliseerde vibraties, wat natrillende handen voorkomt. Op dit strijkboutmodel schuurmachine past natuurlijk het Delta schuurpapier.

Schuurpapier Korrel Grofte Werkzaamheden
Korrel P80 - P100 Verwijderen van verflagen
Korrel P120 - P150 Egaliseren van ondergronden
Korrel P180 Vóór het gronden/primeren - voor hechting
Korrel P220 - P280 Tussen het grondverf en aflak
Korrel P320 Matteren tussen lagen Aflak

Rupes
RU-LS71TE

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Siaspeed Deltastroken - 7 gaten

Siaspeed Deltastroken - 7...

Prijs € 22,86
Rupes schuurvoet delta voor LS71

Rupes schuurvoet delta voor...

Prijs € 39,18
chat Reacties (1)
Kwaliteit