• -5%
Sikkens Primer Express
  • Sikkens Primer Express

Sikkens Rubbol Primer Express

€ 36,76
€ 34,92 ex. btw 5% korting

De Sikkens Rubbol Primer Express doet wat hij zegt: het is een sneldrogende grondverf. Deze Express Primer heeft z'n snelle droging dat het zelfs mogelijk is twee lagen op één dag aan te brengen! De Sikkens Rubbol Primer Express kan gedurende het hele jaar ingezet worden (Tempraturen tussen 0 en 20 graden). Zelf bij koudere dagen droogt deze primer mooi door!

Dit product is ideaal voor het snelle werk en door zijn goede hechting in te zetten op zowel kaal hout als bestaande verflagen.

  • Voor 11:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
  • Na 11:00 besteld, volgende dag verzonden

Maak uw keuze (verplicht invullen)

  • Max. 250 karakters
Volume
Aantal

De Sikkens Rubbol Primer Express

Sikkens Rubbol Primer Express is een sneldrogende, oplosmiddelhoudende grondverf voor buiten. Deze primer is de opvolger van de populaire Sikkens Rubbol Onol Express. Net als zijn voorganger is de Primer Express zeer sneldrogend, ook bij lagere temperaturen (vanaf 0 °C). Dit maakt het een zeer efficiënt product: door deze grondverf toe te passen in combinatie met een sneldrogende aflak is het mogelijk om op één dag te gronden en af te lakken. Zelfs in de koude periodes van het jaar. Door de uitstekende vulling van de primer zijn oneffenheden in de ondergrond snel weggewerkt.

Gebruik van de Sikkens Rubbol Primer Express

De Sikkens Rubbol Primer Express is zowel in te zetten op kaal hout als op behandelde ondergronden. Deze sneldrogende grondverf zorgt ervoor dat je twee lagen in één dag kunt schilderen, wat het een ideaal product maakt voor de snelle klussen. Ook wanneer je niet veel tijd hebt door bijvoorbeeld weersinvloeden. De Sikkens Rubbol Primer Express kan tot wel één jaar open staan, zonder afgewerkt te worden. Dat maakt de Primer Express een mooi en duurzaam product.

Bovendien is de Sikkens Rubbol Primer Express vochtregulerend. Dit zorgt ervoor dat vocht wel uit de ondergrond, bijvoorbeeld hout, kan trekken, maar niet in de ondergrond dringt. Dankzij dit systeem treedt houtrot vrijwel niet meer op, wanneeer goed onderhouden.

Verwerking van de Sikkens Rubbol Primer Express

De Rubbol Primer Express is een soepel verwerkbare grondverf. Deze grondverf bevat oplosmiddelhoudende grondstoffen, waardoor het voornamelijk buitenshuis ingezet wordt. Houd hierbij ook rekening bij de verwerking. De Sikkens Primer Express is te verwerken met kwast en roller, welke bij voorkeur geschikt zijn voor gebruik met synthetische verven.

Verwijder eerst eventuele ondeugdelijke verflagen en schuur de ondergrond goed op. Reinig en ontvet daarna de ondergrond en breng de eerste laag Sikkens Rubbol Primer Express aan.
Schuur vervolgens op met fijn schuurpapier (korrel 320) en breng daarna nogmaals een laag Sikkens Rubbol Primer Express op. Lak hierna af met een Aflak naar keuze, zoals de Sikkens Express High Gloss, wanneer je het sneldrogende systeem aan wilt houden.

Overige producten van Sikkens die als afwerklaag ingezet kunnen worden over deze primer:
Rubbol Express High Gloss, Rubbol XD High Gloss, Rubbol SB, Rubbol AZ, Rubbol EPS of Rubbol Satura.

Vergelijkbare producten van de Sikkens Primer Express

Primer Express vergeleken met andere Sikkens Rubbol grondverf. Sikkens Rubbol Primer Express heeft twee logische tegenhangers in het Sikkens Rubbol assortiment. De eerste is de Sikkens Rubbol Primer plus. De Primer plus heeft een hogere dekkracht en vloeit beter, maar is niet zo sneldrogend (bij lage temperaturen) als de Primer Express.

De tweede grondverf waar de Primer Express mee te vergelijken is, is de Sikkens Rubbol Primer Thix. Deze grondverf is door zijn thixotrope, lobbige, verwerking zeer gemakkelijk aan te brengen maar de droging is ook hierbij minder snel als bij de Primer Express.

Verpakkingen en kleuren in de Sikkens Primer Express

De Sikkens Primer Express is beschikbaar in 1 liter en 2.5 liter verpakkingen. De Primer Express is beschikbaar in het Wit en in iedere kleur te verkrijgen uit de Sikkens Mengmachines.

5217169

Datasheet

Verbruik M² per liter (gemiddeld)
Test aangepast

Downloaden

TI Blad

Sikkens rubbol primer express

Downloaden (111.11k)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Sikkens Rubbol Express High Gloss

Sikkens Rubbol Express High...

Normale prijs € 51,74 -5% Prijs € 49,15
  • -5%
Goudhaantje Patentpuntkwast - Serie 260

Goudhaantje Patentpuntkwast...

Prijs € 5,19
Anza Elite viltrol

Anza Elite viltrol

Prijs € 2,43
Sam Verfbeugel

Sam Verfbeugel

Prijs € 1,22
chat Reacties (1)
Kwaliteit