• -5%
Sikkens Rubbol Primer
  • Sikkens Rubbol Primer

Sikkens Rubbol Primer

€ 24,48
€ 23,26 ex. btw 5% korting

Sikkens Rubbol Primer is een proffesionele grondverf voor algemeen gebruik. De Sikkens Rubbol Primer heeft namelijk een zeer goede hechting en vulling van de ondergrond, wat oneffenheden goed werkwerkt. De Sikkens Rubbol primer heeft een hoge dekkracht in iedere kleur. Zo schijnen kleuren uit bestaande ondergronden niet door verf heen, wat de Sikkens Rubbol Primer een kleurechte primer maakt. De Sikkens Rubbol Primer is ook verkrijgbaar in 0.5 liter verpakkingen. Dit is ideaal voor het schilderen of bijwerken van kleine oppervlaktes.

Naast de goede dekkracht, vulling en hechting van deze grondverf is hij ook nog eens Biobased. Hem erg milieubewust maakt.

  • Voor 11:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
  • Na 11:00 besteld, volgende dag verzonden

Maak uw keuze (verplicht invullen)

  • Max. 250 karakters
Volume
Aantal

De Sikkens Rubbol Primer

Sikkens Rubbol Primer is een oplosmiddelhoudende grondverf voor buiten. Het is de verbeterde opvolger van de bekende grondverf Sikkens Rubbol Onol. De Rubbol Primer hecht goed op hout, maar kan ook worden toegepast op metaal en kunststof wat al voorbehandeld is. De grondverf verwerkt eenvoudig, heeft een goede dekking en vloeit mooi. De Sikkens Rubbol Primer is te verwerken bij tempraturen van 10 tot 30 graden.

Gebruik van de Sikkens Rubbol Primer

De Sikkens Rubbol Primer is een zeer algemeen inzetbare grondverf. Deze Biobased grondverf is voornamelijk buitenshuis inzetbaar, door zijn goede hechting en duurzaamheid: De Rubbol Primer kan namelijk wel een jaar opstaan zonder afgelakt te worden.

De Sikkens Rubbol Primer is in te zetten op zowel kaal hout, als bestaand schilderwerk. Door de goede hechting is deze zelfs tegebruiken op PVC ondergronden.Bovendien is de Sikkens Rubbol Primer Express vochtregulerend. Dit zorgt ervoor dat vocht wel uit de ondergrond, bijvoorbeeld hout, kan trekken, maar niet in de ondergrond dringt. Dankzij dit systeem treedt houtrot vrijwel niet meer op, wanneer goed onderhouden.

Verwerking van de Sikkens Rubbol Primer

De Rubbol Primer Express is een soepel verwerkbare grondverf. Deze grondverf wordt voornamelijk buitenshuis ingezet. Houd hierbij ook rekening bij de verwerking. De Sikkens Primer is te verwerken met kwast en roller, welke bij voorkeur geschikt zijn voor gebruik met synthetische verven.

Verwijder eerst eventuele ondeugdelijke verflagen en schuur de ondergrond goed op. Reinig en ontvet daarna de ondergrond en breng de eerste laag Sikkens Rubbol Primer aan.
Schuur vervolgens op met fijn schuurpapier (korrel 320) en breng daarna nogmaals een laag Sikkens Rubbol Primer op. Lak hierna af met een Aflak naar keuze, zoals de Sikkens Rubbol XD Gloss of XD Semi Gloss, voor zowel een hoogglans als zijdeglans resultaat met een extreem goede duurzaamheid!

Overige producten van Sikkens die als afwerklaag ingezet kunnen worden over deze primer:
Rubbol Express High Gloss, Rubbol XD High Gloss, Rubbol XD Semi Gloss, Rubbol SB, Rubbol AZ, Rubbol EPS of Rubbol Satura.

Rubbol Primer vergeleken met andere Sikkens Rubbol grondverf

Er zijn twee andere grondverven (voor hout) in het Sikkens Rubbol assortiment, welke meer specialistische toepassingen hebben. Zo is Sikkens Rubbol Primer Express bijzonder geschikt voor opdrachten waar snelheid belangrijk is, of als je verwacht in koudere omstandigheden te schilderen (vanaf 0 °C): het product droogt namelijk snel, ook bij lage temperaturen.

Sikkens Rubbol Primer Thix is de andere grondverf. dit product is goed toepasbaar op ondergronden die veel poriën, ribbels of barsten hebben. Door zijn ‘lobbigheid’ krijg je daar op toch een mooi gladde afwerking. Vergeleken met deze twee producten is Sikkens Rubbol Primer plus beter te gebruiken bij gladde ondergronden waar op je gewoon een primer wilt hebben die prettig appliceert en mooi vloeit.

Verpakkingen en kleuren in de Sikkens Primer 

De Sikkens Primer is beschikbaar in 0.5 liter, 1 liter en 2.5 liter verpakkingen. De Primer is beschikbaar in het Wit en in iedere kleur te verkrijgen uit de Sikkens Mengmachines.

5554586

Specifieke referenties

ean13
8711115334493

Downloaden

TI Blad

Sikkens rubbol primer

Downloaden (167.39k)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Sikkens Rubbol XD High Gloss

Sikkens Rubbol XD High Gloss

Normale prijs € 31,13 -5% Prijs € 29,57
  • -5%
Goudhaantje Patentpuntkwast - Serie 260

Goudhaantje Patentpuntkwast...

Prijs € 5,19
Anza Elite viltrol

Anza Elite viltrol

Prijs € 2,43
Sam Verfbeugel

Sam Verfbeugel

Prijs € 1,22
chat Reacties (0)