Nelf Xtreme Grondlak
  • Nelf Xtreme Grondlak

Nelf Xtreme Grondlak

€ 31,27 ex. btw

De Nelf Nelfapré Xtreme Grondlak is een uitstekend vochtregulerende, duurzame, topkwaliteit Grondlak. De Xtreme Grondlak kan zelfs tot een jaar op staan zonder af te lakken omdat deze uitstekend weersbestendig is.

Maak uw keuze (verplicht invullen)

  • Max. 250 karakters
Volume
Aantal

De Nelf Nelfapré Xtreme Grondlak

De Nelf Nelfapré Xtreme Grondlak is een uitstekende vochtregulerende, duurzame, topkwaliteit Grondlak. De Xtreme Grondlak kan zelfs tot een jaar op staan zonder af te lakken. Dit komt omdat hij erg goed vochtregulerend en uitstekend weersbestendig is.

Gebruik van de Nelf Nelfapré Xtreme Grondlak

De Xtreme Grondlak is te gebruiken op kaal en behandeld hout en op te brengen met de kwast of een roller. Zo zorgt hij voor een ideale hechting. Bovendien is de Grondlak erg elastisch, daardoor beweegt de Xtreme Grondlak als het ware mee met het hout en voorkomt dit scheuren of het afbladeren van de grondlak.

De Xtreme grondlak heeft een erg goede vloeiing, waarbij hij ook na het opbrengen mooi verspreidt over de ondergrond. Doordat de Nelf Nelfapré Xtreme Grondlak uitstekend vochtregulerend is, is deze makkelijker op te zetten op hout welke aan één kant ‘open’ is. De Xtreme grondlak kan dan namelijk nog gewoon ‘ademen’, waardoor vocht weer uit het hout kan trekken. Dit voorkomt het afbladeren van de verf door een vochtige ondergrond.

Verwerking van de Nelf Nelfapré Xtreme Grondlak

Bij de Nelf Nelfapré Xtreme Grondlak is het goed om twee lagen op te brengen bij zowel nieuw als behandeld hout. Vanwege de Zijdeglans in de Xtreme Grondlak zorgt dit voor een langere en hogere glans van de lak en een goede vulling van de ondergrond.

Verwijder eerst eventuele ondeugdelijke verflagen en schuur de ondergrond goed op. Reinig en ontvet daarna de ondergrond en breng de eerste laag Nelf Nelfapré Xtreme Grondlak.
Schuur vervolgens op met fijn schuurpapier (korrel 320) en breng daarna nogmaals een laag Nelf Nelfapré Xtreme Grondlak op. Lak hierna af met een Aflak naar keuze, zoals de Nelf Nelfalite Titan SB. 

Verpakkingen en kleuren in de Nelf Nelfapré Xtreme Grondlak

De Xtreme Grondlak is te bestellen in verpakkingen van 1 liter en 2.5 liter. Ook is de Nelf Xtreme Grondlak in het wit en iedere kleur te verkrijgen uit het CI – kleurenmengsysteem.

Nelf
0100.0100.TR

Downloaden

TI Blad

Nelf Xtreme Grondlak

Downloaden (232.37k)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nelf Nelfalite Titan SB

Nelf Nelfalite Titan SB

Prijs € 49,69
Goudhaantje Patentpuntkwast - Serie 260

Goudhaantje Patentpuntkwast...

Prijs € 5,19
Anza Elite viltrol

Anza Elite viltrol

Prijs € 2,43
Sia Siarexx Rol 1960 (Blue Line)

Sia Siarexx Schuurpapier -...

Prijs € 24,75
chat Reacties (3)
Kwaliteit