Global Baseprimer X-tra, vullende grondverf
  • Global Baseprimer X-tra, vullende grondverf

Global Baseprimer X-tra - Wit

€ 22,06 ex. btw

Baseprimer X-tra, een goed vullende grondverf voor binnen en buiten

Ben je op zoek naar een goed vullende en sneldrogende grondverf voor zowel binnen als buiten die ook nog eens makkelijk te verwerken is? Dan is de Baseprimer X-tra van Global Paint Professional een geschikte grondverf voor jou.

Volume
Kleur
Aantal

Eigenschappen

De watergedragen Baseprimer X-tra is een sneldrogende grondverf voor binnen en buiten. Met een goede dekking en een uitstekende vloeiing en vulling, is de Baseprimer X-tra de perfecte basis voor de PU Top lakken. Daarnaast heeft deze grondverf een goede watervastheid en is de Baseprimer X-tra zeer goed schuurbaar en gemakkelijk verwerkbaar. Samen met de PU Top lakken is het PU Top concept van Global Paint Professional een ijzersterk verfsysteem voor binnen en buiten, dat inmiddels zijn kracht wel heeft bewezen! Ben je op zoek naar een universele hechtprimer? Dan is de Multiprimer Plus van Global Paint Professional een geschikt product voor jou. Deze met water verdunbare hechtprimer zorgt voor een uitstekende hechting en is snel drogend.

 

Toepassing en verwerking

Je kunt de Baseprimer X-tra toepassen op diverse nieuwe en al behandelde ondergronden. Denk hierbij aan deuren, schroten, kozijnen en boeiboorden. Maar ook op bijvoorbeeld houten wandjes binnen en buiten zorgt deze grondverf voor een uitstekende hechting. Voordat je de grondverf aan kan brengen, moet de ondergrond schoon, droog en vetvrij zijn. De ondergrond kan je eventueel ontvetten met Globaclean van Global Paint Professional. Gladde ondergronden moeten opgeschuurd worden. Werk je op nieuwe ondergronden? Breng dan minimaal 2 lagen Baseprimer X-tra aan. Tijdens het aanbrengen van deze grondverf moet je tussen twee lagen goed matteren. De Baseprimer X-tra kan je verwerken met een kwast of roller. Lees voor het aanbrengen van de Baseprimer X-tra altijd het VeiligheidsInformatieBlad en het ProductInformatieBlad voor de juiste werkwijze. Na ongeveer 6 uur is de Baseprimer X-tra overschilderbaar met de meeste, gangbare oplosmiddelarme en oplosmiddelhoudende producten, zoals de PU Top lakken van Global Paint Professional. Bij voorkeur wel eerst een proefvlak opzetten.

 

Verpakking en kleuren

De Baseprimer X-tra van Global Paint Professional is verkrijgbaar in 2 verschillende verpakkingsgrootten, namelijk in 1 liter en 2,5 liter. Deze grondverf is in vele kleuren te koop en wordt speciaal voor jou in de juiste kleur aangekleurd. Daardoor schilder je de grondlaag al in de juiste kleur. Mede daardoor is de Baseprimer X-tra de perfecte grondlaag voor diverse laksystemen, zoals het PU Top laksysteem van Global Paint Professional.

51738

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Global Pu Top Satin

Global Pu Top Satin - Kleur

Prijs € 19,59
Staalmeester Patentpuntkwast - Serie 2010

Staalmeester...

Prijs € 9,10
Anza Elite viltrol

Anza Elite viltrol

Prijs € 2,43
Sia Siarexx Rol 1960 (Blue Line)

Sia Siarexx Schuurpapier -...

Prijs € 24,75
chat Reacties (0)