Global Multiprimer Plus
  • Global Multiprimer Plus

Global Multiprimer Plus - Wit

€ 65,37 ex. btw

De Global Multiprimer Plus is een waterverdunbare multiprimer voor binnen en buiten. Sneldrogend en op veel verschillende ondergronden te gebruiken. Vanwege de uitstekende hechting toe te passen op hout, multiplex, maar ook op bijvoorbeeld aluminium en PVC.

Volume
Kleur
Aantal

Multiprimer Plus, een multiprimer van Global Paint Professional voor binnen en buiten

Zoek jij een goed hechtende multiprimer voor verschillende ondergronden? Dan is de Multiprimer Plus van Global Paint Professional heel geschikt. Deze universele, waterverdunbare multiprimer kun je zowel binnen als buiten  gebruiken.

Eigenschappen

Deze universele hechtprimer zorgt voor een uitstekende hechting op vele ondergronden en heeft een zeer goede dekking. Daarnaast is de Multiprimer Plus sneldrogend, is de primer goed watervast en vloeit goed uit tot een egale verflaag. De Multiprimer Plus is de perfecte hechtprimer voor diverse laksystemen van Global Paint Professional. Zo is deze primer de perfecte basis voor het PU Top laksysteem van Global Paint Professional. Ben je op zoek naar een roestwerende primer? Dan is de vullende, roestwerende Uniprimer van Global Paint Professional meer geschikt.

Toepassing en verwerking

Je kunt de Multiprimer Plus op diverse ondergronden toepassen. Zoals hout, MDF en Multiplex. Denk hierbij aan kozijnen, deuren, gevelbetimmering, pergola’s, veranda’s lambriseringen, meubels, etc. Maar ook op ondergronden zoals Hard-PVC, aluminium, glas, tegels en diverse metalen zorgt deze primer voor een uitstekende hechting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hekwerken, regenpijpen, garagedeuren. Verwijder ondeugdelijke verflagen, schuur en ontvet de ondergrond en zorg ervoor dat het te schilderen oppervlak of object schoon, droog en vetvrij is. Breng daarna de Multiprimer Plus van Global Paint Professional aan. Globaclean van Global Paint Professional is bij uitstek geschikt voor het reinigen en ontvetten van industriële en huishoudelijke verontreinigingen. Breng de Multiprimer Plus in dunne lagen aan. Te dikke lagen kunnen de hechting mogelijk negatief beïnvloeden. Na circa 6 uur kun je deze hechtprimer overschilderen met de meest gangbare oplosmiddelarme en oplosmiddelhoudende producten. Let wel op de relatieve luchtvochtigheid en check altijd et inachtneming van de verwerkingseigenschappen van de fabrikant. Wil je verzinkte of andere moeilijke ondergronden schilderen met de Multiprimer Plus, kijk dan even in het ProductInformatieBlad voor de juiste werkwijze.

Verpakking en kleuren

De Multiprimer Plus van Global Paint Professional is verkrijgbaar in drie verschillende verpakkingsgrootten; 0,5 ltr, 1ltr en 2,5ltr. Deze primer is in vele kleuren te koop en wordt speciaal voor jou in de juiste kleur aangekleurd. Daardoor schilder je ook je grondlaag al in de juiste kleur. Mede daardoor is de Multiprimer Plus de perfecte ondergrond voor diverse laksystemen, zoals het PU Top laksysteem van Global Paint Professional.

chat Reacties (0)