• -5%
Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
  • Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

€ 37,82
€ 35,93 ex. btw 5% korting

De Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is de beginlaag van het Rezisto systeem, welke krasvast en huidvetresistent is. Door de goede dekking en de uitstekende hechting is de Sikkens Rezisto Primer hèt product op zowel nieuw als bestaand schilderwerk te gebruiken. Het Sikkens BL Rezisto systeem is een watergedragen systeem en kan dus erg goed binnenshuis worden ingezet. De Sikkens BL Rezisto Primer is een huidvetresistente grondverf, met een goede hechting.

  • Voor 11:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
  • Na 11:00 besteld, volgende dag verzonden

Maak uw keuze (verplicht invullen)

  • Max. 250 karakters
Volume
Aantal

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

De Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is een huidvetresistente grondverf. Dit houd in dat deze Rezisto Primer zeer goed tegen de vetten en zuren van lichaamsvocht kan. Dit voorkomt bijvoorbeeld vlekken op trapleuningen, waar veel vetvlekken kunnen ontstaan. De BL Rezisto Primer van Sikkens heeft daardoor een lange levensduur en geeft deze mee aan de ondergrond. De BL Rezisto primer heeft goed vullende eigenschappen, waardoor oneffenheden in de ondergrond snel weggewerkt zijn.

Gebruik van de Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

De Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is zowel op kaal hout als op behandelde ondergronden te verwerken. De Sikkens BL Rezisto Primer is watergedragen en kan dus goed binnenshuis ingezet worden. Zo is bijvoorbeeld ook niet sterk aanwezig als bij andere (synthetische) grondverven. De BL Rezisto Primer is ideaal als grondverf in te zetten, als eerste laag op de Rubbol BL Rezisto aflakken, zoals de BL Magura, BL Rezisto Satin of BL Rezisto Gloss.

Verwerking van de Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

De Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is een soepel te verwerken product. Omdat het product op waterbasis is, is deze ook met dusdanige producten te verwerken. Denk hierbij aan soepele kwasten zoals de Staalmeester 2010 serie of de Anza Microfiber vachtrollen.

Verwijder eerst eventuele ondeugdelijke verflagen en schuur de ondergrond goed op. Reinig en ontvet daarna de ondergrond en breng de eerste laag Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer aan.
Schuur vervolgens op met fijn schuurpapier (korrel 320) en breng daarna nogmaals een laag Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer op. Lak hierna af met een Aflak naar keuze, zoals de Sikkens Rubbol BL Rezisto lakken, wanneer je het huidvet resistenten systeem aan wilt houden.

Verpakkingen en kleuren in de Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

De Sikkens Rubbol Bl Rezisto Primer is verkrijgbaar in 1 liter en 2.5 liter verpakkingen en is in Wit en iedere kleur te maken uit de Sikkens Mengmachines.

5267164

Downloaden

TI Blad

Sikkens rubbol bl rezisto primer

Downloaden (114.93k)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin

Sikkens Rubbol BL Rezisto...

Normale prijs € 47,64 -5% Prijs € 45,26
  • -5%
Staalmeester Patentpuntkwast - Serie 2010

Staalmeester...

Prijs € 9,10
Anza Antex Microfiber

Anza Antex Microfiber

Prijs € 1,98
Sam Verfbeugel

Sam Verfbeugel

Prijs € 1,22
chat Reacties (0)