Sudwest Acryl Allgrund
 • Sudwest Acryl Allgrund

SÜDWEST Acryl Allgrund

€ 82,29 ex. btw

Sudwest Allgrund Acryl is een watergedragen hechtprimer op veel verschillende metalen en kunststoffen kan worden aangebracht. Allgrund Acryl staat bekend om grote hechtkracht en het aantal verschillende ondergronden waar het product op hecht.

Vanwege de huidige drukte kan uw bestelling 1 à 2 dagen duren voor u deze ontvangt. 

Kleur
Hoeveelheid
Aantal

SUDWEST ALLGRUND ACRYL IN 'T KORT

Sudwest Allgrund Acryl is een watergedragen hechtprimer op veel verschillende metalen en kunststoffen kan worden aangebracht. Allgrund Acryl staat bekend om grote hechtkracht en het aantal verschillende ondergronden waar het product op hecht. Sudwest Allgrund Acryl heeft de volgende positieve eigenschappen:

 • Kan gebruikt worden op staal, kunststof, aluminium, geanodiseerd aluminium, RVS, messing, verzinkt staal, RVS, ijzer, koper, PVC, polyester, melamine, geglazuurde tegels, glas, bestaande verflagen en als grondverf op hout.
 • Anti-corrosief
 • Kan binnen én buiten worden toegepast
 • Uitstekende droging en doordroging
 • Overschilderbaar met verven op waterbasis en oplosmiddelhoudend, 1- en 2-componenten coatings
 • Zeer sterke hechting
 • Goede schuurbaarheid
 • Uitstekende dekkracht
 • Hittebestendig tot 100 graden celcius
 • Bestand tegen alkaliteit

Sudwest Acryl Allgrund is verkrijgbaar in zes kleuren: Wit (RAL9110), Zwart (RAL9105) en Grijs (RAL7001) in 0.75L en 2.5L.

SUDWEST ALLGRUND ACRYL VERGELEKEN MET ANDERE HECHTPRIMERS

Allgrund Acryl heeft een oplosmiddelhoudende evenknie: Sudwest Allgrund. Dit product heeft veel van dezelfde eigenschappen maar zoals te verwachten is bij een oplosmiddeldhoudend product, wordt de grondlaag die zich vormt harder, dan bij bij een hechtprimer op waterbasis. Professionele gebruikers mogen de synthethische Allgrund niet binnen toepassen en daarom is Allgrund Acryl een uitkomst. Zoals je zou verwachten van een watergedragen lak, droogt Sudwest Allgrund Acryl wel sneller. Wanneer de droogtijd dus van groot belang is kan je het beste Allgrund Acryl toepassen, ook buiten.

Sudwest Allgrund Acryl heeft in de categorie watergedragen hechtprimers een concurrent in Sikkens Redox BL Multiprimer. Deze hechtprimer komt op veel punten overeen met de Acryl All-grund, maar is toch de mindere van de twee. Het gemak en tempo waar de Allgrund Acryl mee te verwerken is, voert hierin de boventoon. Bij de BL Multiprimer moet bijvoorbeeld altijd met een tussenlaag gewerkt worden, terwijl dit bij Allgrund niet een vereiste is. Het Sikkens-product heeft dus nog grondverf nodig alvorens afgelakt kan worden. * Sudwest Acryl Allgrund heeft vergeleken met BL Multiprimer ook nog een licht isolerende werking. Bij houtsoorten die de neiging hebben door te bloeden (bijvoorbeeld meranti), dus als het doorbloed (zoals bij meranti)

**De verwerkings-omschrijvingen zoals hier beschreven zijn puur indicatief: hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Kijk altijd op het Sudwest Allgrund Acryl technische informatie-blad voor de officiële werk-omschrijvingen.

GESCHIKTE SYSTEMEN & ONDERGRONDEN VOOR SUDWEST ALLGRUND ACRYL *

Sudwest Allgrund Acryl is toe te passen op bijna 'alle' ondergronden. Raadpleeg de technische fiche van de importeur Vista voor de officiele verwerkingsvoorschriften om zo tot een optimaal resultaat te komen (open het informatie-blad hier in pdf).

Sudwest
SUDA019110

Downloaden

TI Blad

Sudwest Acryl Allgrund

Downloaden (773.77k)
chat Reacties (0)