Nelf Nelfapre 4 Seasons Grondlak
  • Nelf Nelfapre 4 Seasons Grondlak

Nelf Nelfapre 4 Seasons Grondlak

€ 33,19 ex. btw

De Nelf Nelfapre 4-Seasons Grondlak doet zijn naam eer aan: een vier seizoenen grondlak welke het gehele jaar door te gebruiken is. Snel overschilderbaar: Van zomer tot winter heeft deze grondverf een uitstekende droging, waarbij hij zelfs rond het vriespunt in te zetten is.

Maak uw keuze (verplicht invullen)

  • Max. 250 karakters
Volume
Aantal

De Nelf Nelfapre 4-Seasons Grondlak

De Nelf Nelfapre 4-Seasons Grondlak doet zijn naam eer aan: een vier seizoenen grondlak welke het gehele jaar door te gebruiken is.  Snel overschilderbaar: van zomer tot winter heeft deze grondverf een uitstekende droging, waarbij hij zelfs rond het vriespunt in te zetten is.

Gebruik van de 4-Seasons Grondlak

De Grondlak is te gebruiken op kaal en behandeld hout en op te brengen met de kwast of een roller. Zo zorgt hij voor een ideale hechting. Bovendien is de Grondlak erg elastisch, daardoor beweegt de 4 Seasons grondlak als het ware mee met het hout en voorkomt dit scheuren of het afbladeren van de grondlak.
De 4-Seasons grondlak heeft een mooie zijdeglans en is daardoor ook erg goed in te zetten als voorlak. Dit zal ervoor zorgen dat de afwerklaag, ofwel de aflak, een langere, hogere glans blijft gehouden, waar deze met een ‘normale’ grondverf sneller afneemt. Waar andere grondlakken bekend staan als de stuggere variant heeft de 4 Seasons Grondlak van Nelf een uitstekende vloeiing.

Schilders zetten de 4 seasons grondlak zelfs wel eens in als matte aflak!

Verwerking van de Nelf Nelfapré 4-Seasons Grondlak

Bij de Nelf Nelfapré 4 Seasons Grondlak is het goed om twee lagen op te brengen bij zowel nieuw als behandeld hout. Dit zorgt voor een langere glans van de lak en een goede vulling van de ondergrond.

Verwijder eerst eventuele ondeugdelijke verflagen en schuur de ondergrond goed op. Reinig en ontvet daarna de ondergrond en breng de eerste laag Nelf Nelfapré 4 Seasons Grondlak.
Schuur vervolgens op met fijn schuurpapier (korrel 320) en breng daarna nogmaals een laag Nelf Nelfapré 4 seasons grondlak op. Lak hierna af met een Aflak naar keuze, zoals de Nelf Nelfalite 4-Seasons.  

Verpakkingen en kleuren in de 4 Seasons Grondlak

De 4 Seasons Grondlak is er in verpakkingen van 1 liter en 2.5 liter. Ook is de 4 Seasons Grondlak in het wit en iedere kleur te verkrijgen uit het CI – kleurenmengsysteem.

Nelf
0113.0100.TR

Downloaden

TI Blad

Nelf Nelfapre 4 Seasons Grondlak

Downloaden (882.29k)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nelf Nelfalite Xtreme 4 Seasons

Nelf Nelfalite Xtreme 4...

Prijs € 118,60
Goudhaantje Patentpuntkwast - Serie 260

Goudhaantje Patentpuntkwast...

Prijs € 5,19
Anza Elite viltrol

Anza Elite viltrol

Prijs € 1,54
Sia Siarexx Rol 1960 (Blue Line)

Sia Siarexx Schuurpapier -...

Prijs € 24,75
chat Reacties (0)