• -5%
Sikkens BL Primer
  • Sikkens BL Primer

Sikkens Rubbol BL Primer

€ 37,82
€ 35,93 ex. btw 5% korting

Eigenschappen

  • Zeer goede hechting op onbehandeld of kaal hout en bestaande verflagen
  • Goede vloeiing
  • Gemakkelijk verwerkbaar
  • Snelle droging en doorharding
  • Lange open tijd
  • Waterverdunbaar

Verzendinformatie:

  • Voor 11:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
  • Na 11:00 besteld, volgende dag verzonden

Maak uw keuze (verplicht invullen)

  • Max. 250 karakters
Volume
Aantal

De Sikkens Rubbol BL Primer

De Sikkens Rubbol BL Primer is een zeer goed hechtende primer voor binnen, ideaal voor kaal hout of op bestaande verflagen. De Goede hechting van de primer is belangrijk voor de aflak, waarvan je niet wil dat deze los komt te zitten op de ondergrond. Naast de hechting is de Sikkens BL Primer eenvoudig verwerkbaar. Het is een waterverdunbare grondverf met een goede vloeiing. Hierdoor ontstaat minder kans op oneffenheden in je ondergrond. Ook omdat de verf porieen van ongegeschilderd hout zal vullen. Omdat de grondverf waterverdunbaar is heeft hij een snelle droging en doorharding.

Gebruik van de Sikkens Rubbol BL Primer

De Sikkens Rubbol BL Primer is ideaal inzetbaar binnenshuis, op zowel geschilderd als onderschilderde ondergronden. Naast hout kan je de BL primer namelijk ook gebruiken op PVC, beton, pleisterwerk en reeds geschilderde oppervlaktes. De grondverf heeft geen nare geur en is daardoor in iedere ruimte in te zetten.

Verwerking van de Sikkens Rubbol BL Primer

De Sikkens Rubbol BL Primer is een soepel te verwerken product. Omdat het product op waterbasis is, is deze ook met dusdanige producten te verwerken. Denk hierbij aan soepele kwasten zoals de Staalmeester 2010 serie of de Anza Microfiber vachtrollen.

Verwijder eerst eventuele ondeugdelijke verflagen en schuur de ondergrond goed op. Reinig en ontvet daarna de ondergrond en breng de eerste laag Sikkens Rubbol BL Primer aan.
Schuur vervolgens op met fijn schuurpapier (korrel 320) en breng daarna nogmaals een laag Sikkens Rubbol BL Primer op. Lak hierna af met een Aflak naar keuze, zoals de Sikkens Rubbol BL Rezisto lakken, wanneer je het huidvet resistenten systeem aan wilt houden.

Verpakkingen en kleuren in de Sikkens Rubbol BL Primer

De Sikkens Rubbol BL Primer is beschikbaar in 1 liter en 2.5 liter verpakkingen. De BL Primer is beschikbaar in het Wit en in iedere kleur te verkrijgen uit de Sikkens Mengmachines.

5216848

Downloaden

TI Blad

Sikkens BL Primer

Downloaden (145.71k)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin

Sikkens Rubbol BL Rezisto...

Prijs € 49,07
Staalmeester Patentpuntkwast - Serie 2010

Staalmeester...

Prijs € 9,10
Rooster

Rooster

Prijs € 0,29
Sia Siarexx Rol 1960 (Blue Line)

Sia Siarexx Schuurpapier -...

Prijs € 24,75
chat Reacties (0)