Global Globatex Acryl Pro
  • Global Globatex Acryl Pro

Global Globatex Acryl Pro

€ 136,94 ex. btw

Globatex Acryl Pro, een schrobbare muurverf speciaal ontwikkeld voor Workerz®

Ben jij op zoek naar een zeer goed afwas- en afschrobare muurverf? Gebruik dan de Globatex Acryl Pro van Global Paint Professional. Deze goed dekkende en prettig te verwerken muurverf is speciaal ontwikkeld voor Workerz®.

Maak uw keuze (verplicht invullen)

  • Max. 250 karakters
Volume
Aantal

Eigenschappen van Globatex Acryl Pro

Met de Globatex Acryl Pro ben je in één laag klaar. De Globatex Acryl Pro is aanzetvrij te verwerken, met een muurverfroller of met een verfspuit. Hierdoor krijg je een mooie egale verflaag. Wat de Globatex Acryl Pro nog meer zo uniek maakt, is zijn schrobklasse. Deze muurverf valt in schrobklasse 1 en is daarmee zeer goed afwas- en afschrobbaar. Dat betekend ook dat deze afschrobbare muurverf bestand is tegen reinigings- en desinfecteermiddelen. Maar wat houdt een schrobklasse in en hoe wordt dit getest? Binnen Europa wordt de normering DIN EN 13300 gebruikt, een gestandaardiseerde normering die de schrobklasse van muurverven bepaald. In deze normering, bestaan er vijf klasse. Een schrobtester bepaalt in welke klasse de verf valt. Voor de schrobklasse 1 tot en met 3, maakt de schrobmachine 200 slagen. Daarna wordt gekeken hoeveel de laagdikte van de verf afneemt, wat uitgedrukt wordt in de afname van micrometer (µm). Wanneer de dikte van de verflaag met minder dan 5 µm afneemt, wordt er gesproken over schrobklasse 1.

Toepassing en verwerking

De Globatex Acryl Pro is uitstekend geschikt voor renovatie en nieuwbouw. Met deze muurverf kun je je wanden, plafonds, metsel- en pleisterwerk, beton, gasbeton en gipselementen schilderen. Voordat je de Globatex Acryl Pro van Global Paint Professional aanbrengt, verwijder je losse verflagen en verwijderbare verontreinigingen (van beton de mogelijk aanwezige losse cementslikhuid verwijderen). Zorg ervoor dat de ondergrond schoon en droog is en ontvet het vervolgens met Globaclean van Global Paint Professional. Sterk zuigende en/of poederende ondergronden en reparaties fixeer je met de iKoot Aquafix. Onbehandelde ondergronden behandel je voor met de extra dekkende, gepigmenteerde grondering/voorstrijk Wall Sealer ED. Voor een langere opentijd kun je de drogingsvertrager Aquatura TF van Global Paint Professional toevoegen. Een veel gebruikte blanke afwerking over de Globatex Acryl Pro muurverf is Wall Varnish Matt. Deze speciaal ontwikkelde transparante afwerking voor binnen zorgt voor een hogere watervastheid. Lees voor gebruik van deze muurverf altijd eerst de ProductInformatieBladen en VeiligheidsInformatieBladen.

Verpakking en kleuren

De Globatex Acryl Pro is verkrijgbaar in vier verschillende verpakkingsgrootten, namelijk in 2,5ltr, 5ltr, 10ltr en 12,5ltr. Deze matte muurverf van Global Paint Professional kan aangekleurd worden in wit en in vrijwel alle kleuren volgens het Color Matching System.

52310

Downloaden

TI Blad

Global Globatex Acryl Pro

Downloaden (232.4k)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Global Wall Varnish Matt

Global Wall Varnish Matt

Prijs € 77,85
iKoot Aquafix

iKoot Aquafix

Prijs € 9,69
Anza Micmex

Anza Micmex

Prijs € 2,42
Anza Verlengsteel

Anza Verlengsteel

Prijs € 14,35
chat Reacties (0)