Global Globatex Acryl Pro
  • Global Globatex Acryl Pro

Global Globatex Acryl Pro - Wit

€ 70,74 ex. btw
  • Dekt goed
  • Te verwerken zonder aanzet
  • Uitstekend afwas- en afschrobbaar
  • Schrobklasse 1 volgens DIN EN 13300
  • Bestand tegen reinigings- en desinfecteermiddelen
Volume
Kleur
Aantal

Global Globatex Acryl Pro

Met de Global Globatex Acryl Pro ben je in één laag klaar. De Global Globatex Acryl Pro is aanzetvrij te verwerken, met een muurverfroller of met een verfspuit. Hierdoor krijg je een mooie egale verflaag. Wat de Global Globatex Acryl Pro nog meer zo uniek maakt, is zijn schrobklasse. Deze muurverf valt in schrobklasse 1 en is daarmee zeer goed afwas- en afschrobbaar. Dat betekent ook dat deze afschrobbare muurverf bestand is tegen reinigings- en desinfecteermiddelen. Maar wat houdt een schrobklasse in en hoe wordt dit getest? Binnen Europa wordt de normering DIN EN 13300 gebruikt, een gestandaardiseerde normering die de schrobklasse van muurverven bepaald. In deze normering, bestaan er vijf klasse. Een schrobtester bepaalt in welke klasse de verf valt. Voor de schrobklasse 1 tot en met 3, maakt de schrobmachine 200 slagen. Daarna wordt gekeken hoeveel de laagdikte van de verf afneemt, wat uitgedrukt wordt in de afname van micrometer (µm). Wanneer de dikte van de verflaag met minder dan 5 µm afneemt, wordt er gesproken over schrobklasse 1.

Gebruik Global Globatex Acryl Pro

De Global Globatex Acryl Pro is uitstekend geschikt voor renovatie- en nieuwbouwprojecten. Met deze muurverf kun je wanden, plafonds, metsel- en pleisterwerk, beton, gasbeton en gipselementen schilderen. Voordat je de Global Globatex Acryl Pro van Global Paint Professional aanbrengt, verwijder je losse verflagen en verwijderbare verontreinigingen (van beton de mogelijk aanwezige losse cementslikhuid verwijderen). Zorg ervoor dat de ondergrond schoon en droog is en ontvet het vervolgens met Globaclean van Global Paint Professional. Sterk zuigende en/of poederende ondergronden en reparaties fixeer je met de iKoot Aquafix. Onbehandelde ondergronden behandel je voor met de extra dekkende, gepigmenteerde grondering/voorstrijk Global Wall Sealer ED. Voor een langere opentijd kun je de drogingsvertrager Global Aquatura TF van Global Paint Professional toevoegen. Een veel gebruikte blanke afwerking over de Globatex Acryl Pro muurverf is Global Wall Varnish Matt. Deze speciaal ontwikkelde transparante afwerking voor binnen zorgt voor een hogere watervastheid. Lees voor gebruik van deze muurverf altijd eerst het Technisch Informatieblad en het Veiligheids Informatieblad.

Beschikbaarheid

De Global Globatex Acryl Pro is verkrijgbaar in vier verschillende verpakkingsgrootten, namelijk in 2,5-, 5,- 10- en 12,5 liter. Deze matte muurverf van Global Paint Professional kan aangekleurd worden in wit en in vrijwel alle kleuren volgens het Color Matching System.

52310

Datasheet

Merk
Global
Soort
Muurverf
Belangrijkste eigenschappen
Uitstekend afwas- en afschrobbaar, Dekt goed, Te verwerken zonder aanzet, Bestand tegen reinigings- en desinfecteermiddelen
Bindmiddel
Vinylcopolymeer dispersie
Locatie
Binnen
Toepassing
Renovatie- en nieuwbouwprojecten
Dekking
Dekkend
Ondergrond
Plafond, metsel- en pleisterwerk, beton, gasbeton en gipselementen
Glansgraad
Mat
Wasbaar
Ja
Schrobklasse
Klasse 1 - volgens DIN EN 13300
Oplosmiddel (Verdunbaar)
Bij voorkeur niet verdunnen, indien nodig met Aquatura TF of water
Verbruik M² per liter (gemiddeld)
Ca. 7-9 m²
Aan te kleuren
Standaard in het wit en beschikbaar in alle kleuren van het Color Matching System
Gebruiksklaar
Ja
Bestand tegen opglanzen
Ja
Opbrengen met
Kwast, verfroller of airless verspuitbaar
Stofdroog na (~20°C & 65% RV)
1 uur
Overschilderbaar na (~20°C & 65% RV)
Ca. 12 uur
Type verpakking
Emmer
Verspuitbaar
Ja, zie technisch informatieblad
Bewaren
Koel, droog en vorstvrij bewaren. Ca. 12 maanden in onaangebroken verpakking houdbaar.
Verpakkingstaal
Nederlands
Veiligheidsaanbevelingen (CLP)
Zie Veiligheidsinformatie Blad

Downloaden

TI Blad

Global Globatex Acryl Pro

Downloaden (232.4k)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Global Wall Varnish Matt

Global Wall Varnish Matt

Prijs € 77,65
iKoot Aquafix

iKoot Aquafix

Prijs € 9,69
Anza Micmex

Anza Micmex

Prijs € 2,42
Anza Verlengsteel

Anza Verlengsteel

Prijs € 14,35
chat Reacties (0)