Nelf Nelfamur Mat BB

€ 181,06 ex. btw

De Nelf Nelfamur Mat BB is een kwaliteits muurverf welke ingezet kan worden als muur- en plafondtex. De Mat BB heeft een goed dekkend vermogen en een goede schrobklasse (schrobklasse 1). Hierdoor is de Nelfamur Mat BB goed te gebruiken als muurverf in je keuken, woonkamer en gangen.

  • Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verstuurd

Maak uw keuze (verplicht invullen)

  • Max. 250 karakters
Volume
Aantal

Gebruik van de Nelf Nelfamur Mat BB

De Nelf Nelfamur Mat BB is een kwaliteitsmuurverf welke ingezet kan worden als muur- en plafondtex. De Mat BB heeft een goed dekkend vermogen en een goede schrobklasse (schrobklasse 1). Hierdoor is de Nelfamur Mat BB te gebruiken als muurverf in je keuken, woonkamer en in gangen.
Vaak wordt in nieuwbouwhuizen glasweefsel gebruikt, als versteviging van de muur of gipswand. Ook hier kan de Nelfamur Mat BB uitstekend voor worden ingezet!

Door twee lagen op te zeten van de Nelfamur Mat BB zorg je voor een stevig resultaat. Dit zal beter te reinigen zijn en geeft meer body aan je muur. Bij donkere kleuren wordt dit ook sterk aangeraden

Verwerking van de Nelf Nelfamur Mat BB

De Nelf Nelfamur Mat BB is zowel te verwerken met roller, kwast en te verspuiten met de Airless en Airmix. Let op bij het rollen om een goede vachtrol te gebruiken. Bij voorkeur een iets langharige, zoals de Anza Micmex. Dit zorgt voor een optimale verfopname.

Controleer zowel bij nieuwe als bij bestaand werk altijd de ondergrond. Zorg dat eventuele sterke zuiging uit de ondergrond is met de Nelf Nelfamur Fixeer en dat en controleer de ondergrond op hechting met de tape proef. Schuur bestaande verflagen op de ondergronden goed op(korrel 220) en neem het stof af.  Gebruik bij voorkeur twee lagen voor een beter resultaat. En laat de Nelfamur Mat BB ca. één maand rusten om volledig door te drogen.

Verpakkingen en kleuren in de Nelf Nelfamur Mat BB

De Mat BB is te bestellen in verpakkingen van 1 liter, 5 liter en 10 liter. Ook is de Nelf Mat BB in het wit en iedere kleur te verkrijgen uit het CI – kleurenmengsysteem.

0415.1000.P.

Downloaden

TI Blad

Nelf Nelfapre Industrieprimer

Downloaden (821.9k)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

iKoot Aquafix

iKoot Aquafix

Prijs € 9,69
Anza Micmex

Anza Micmex

Prijs € 2,42
Anza Verlengsteel

Anza Verlengsteel

Prijs € 14,35
Verfemmer

Verfemmer

Prijs € 2,85
chat Reacties (0)