• -5%
Sikkens Alphatex SF Muurverf
  • Sikkens Alphatex SF Muurverf

Sikkens Alphatex Mat SF

€ 142,84
€ 135,70 ex. btw 5% korting

Eigenschappen

  • Toonangevend duurzaam
  • Meer m2 door hoog rendement (Max Cover formula)
  • De hoogste binnenluchtkwaliteit (IAQ A+)
  • Hét Europese Milieukeurmerk: Ecolabel FR/044/013
  • Zeer schrobvast klasse 1, volgens DIN EN 13300

Verzendinformatie:

  • Voor 11:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
  • Na 11:00 besteld, volgende dag verzonden

Maak uw keuze (verplicht invullen)

  • Max. 250 karakters
Volume
Kleur
Aantal

De Sikkens Alphatex Mat SF

Gewone muurverf bestaat binnen het Sikkens assortiment niet. Zelfs de meest neutrale muurverf heeft prachtige eigenschappen. Zo is de Sikkens Alphatex SF. Deze binnen muurverf van Sikkens is de voordeligste uit het Sikkens assortiment, maar boekt prachtige resultaten als het gaat om verwerking, prijs/kwaliteit en eindresultaat. De Alphatex Sf heeft een matte uitstraling en is op vrijwel iedere ondergrond in te zetten. De Sikkens Alphatex Sf is in iedere kleur te verkrijgen en in iedere ruimte in het huis in te zetten. 

Gebruik van de Sikkens Alphatex Mat SF

De Sikkens Alphatex SF is een kwaliteitsmuurverf die in het gehele huis toe te passen is. De muurverf heeft een matte uitstraling en is op verschillende ondergronden in te zetten, zoals glasweefsel, gipsmuren, stucwerk, beton en behang. De Alphatex SF van Sikkens heeft een schrobklasse 1, wat betekend dat vuil zich niet vastzet op de ondergrond en hij goed af te nemen is met een natte doek. Bovendien heeft deze toonaangevende matte muurverf een hoge dekkracht, waardoor nooit meer dan twee lagen nodig zijn.

Verwerking van de Sikkens Alphatex Mat SF

De Sikkens Alphatex Mat SF is een eenovudig te verwerken muurverf. Deze waterverdunbare latex kan je opbrengen met kwast, roller of spuitapparatuur, zoals met de Wagner Powerpainter 90. Houdt er bij het gereedschap rekening mee dat het een acrylaat product is, en kies dus bijvoorbeeld voor de Anza Micmex bij het verrollen van het product.

Verwijder eerst eventuele ondeugdelijke verflagen. Reinig en ontvet daarna de ondergrond en breng de eerste laag Sikkens Alphatex Mat SF aan.
Laat de verf drogen en breng hierna de tweede laag Sikkens Alphatex Mat SF op. Mocht er (te veel) zuiging in de ondergrond zitten kan dit verholpen worden door een laag Alpha Muurfix vòòr het sausen op te brengen. Hierdoor krijg je een egaal eindresultaat.

Verpakkingen en kleuren in de Sikkens Alphatex SF

De Sikkens Alphatex SF is verkrijgbaar in verpakkingen van 1 liter, 5 liter en 10 liter en is verkrijgbaar in het Wit en vrijwel iedere bekende kleur van Sikkens, Flexa, RAL en iedere andere waaier.

5260453

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Sikkens Alpha Muurfix

Sikkens Alpha Muurfix

Normale prijs € 47,26 -5% Prijs € 44,90
  • -5%
Anza Micmex

Anza Micmex

Prijs € 2,42
Sam Verfbeugel

Sam Verfbeugel

Prijs € 1,22
Anza Sauskwast

Anza Sauskwast

Prijs € 10,36
chat Reacties (0)