Sikkens Alphacryl Plafond - Wit

€ 115,89 ex. btw

Eigenschappen

  • Lange open tijd
  • Zeer gemakkelijk te verwerken
  • Hoge dekkracht
  • Zeer mat
  • Schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 3
  • Ideale plafondverf

 

Speciaal bedoeld voor plafonds (van beton) die voorzien zijn van een spuitpleister (Spack). Ook toepasbaar op andere plafondondergronden en goed hechtende, gereinigde oude plafondverflagen

Verzendinformatie:

  • Voor 11:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
  • Na 11:00 besteld, volgende dag verzonden
Volume
Kleur
Aantal

Gebruik van de Sikkens Alphacryl Plafond

De Sikkens Alphacryl plafond is een plafondverf met een mooie dekkracht. Door deze dekkracht hoef je vaak maar één laag op je plafonds aan te brengen om het gewenste resultaat te krijgen. De Plafondtex heeft een langere opentijd dan 'normale' muurverven. Deze opentijd houd in dat de verf minder snel droogt en dus zeer goed geschikt is voor spackplafonds. Deze plafonds willen je verf namelijk snel uitdrogen, waardoor je strepen te zien krijgt. Met de Sikkens Alphacryl Plafond kan je zeer goed nat-in-nat werken, waardoor je een streeploos resultaat krijgt. Bovendien zal de Sikkens Alphacryl Plafond niet vergelen.

Verwerking van de Sikkens Alphacryl Plafond

De Sikkens Alphacryl Plafond is net als iedere andere muurverf goed te verwerken met kwast, roller of met de verfspuit. Afhankelijk van de grofte in de ondergrond kan je kiezen voor bijvoorbeeld de Anza Micmex als roller.

Wil je de Alphacryl Plafond verspuiten? Dat kan! De Sikkens Plafondverf leent zich uitermate goed om versporten te worden. Bijvoorbeeld met de Airless:

Airless spray (indicatie)
Type verdunning: water.
Hoeveelheid verdunning: 1-2%.
Spuitdruk: 120-150 bar.
Spuitopening: 0,017-0,019 inch.
Spuithoek 50°

De ondergrond ontdoen van vuil, vet, stof e.d. Geheel reinigen met Polyfilla Pro S600.

Afwerking
Afwerken met één of twee lagen Alphacryl Plafond. Indien er twee lagen worden aangebracht, dan de eerste laag verdunnen met 5% water.

Vergelijkbare producten van de Sikkens Alphacryl Plafond

Plafonds zijn uiteraard met verschillende soorten verf te schilderen. Zo is het mogelijk de Sikkens projecttex of zelfs de Alphacryl Pure Mat te gebruiken op de plafonds. Echter zijn dit geen verven met een extra lange opentijd, waardoor ze wat minder geschikt zijn voor extra grote oppervlaktes en oppervlaktes met Spack daarop. 

Verpakkingen en kleuren in de Sikkens Alphacryl Plafond

De Sikkens Alphacryl Plafond is beschikbaar in 10 liter verpakkingen. De Alphacryl Plafondtex is beschikbaar in het Wit en in iedere lichte kleur te verkrijgen uit de Sikkens Mengmachines.

5216965

Downloaden

TI Blad

Sikkens Alphacryl Plafond

Downloaden (13.26k)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Anza Micmex

Anza Micmex

Prijs € 2,42
Sam Verfbeugel

Sam Verfbeugel

Prijs € 1,22
WAGNER PowerPainter 90

WAGNER PowerPainter 90 Extra

Prijs € 1.250,00
Anza Sauskwast

Anza Sauskwast

Prijs € 10,36
chat Reacties (0)