• -25%
GLOBAL PLATINUM PRIMER - 2.5 LITER VERPAKKING
  • GLOBAL PLATINUM PRIMER - 2.5 LITER VERPAKKING

Global Platinum Primer - Wit

€ 26,84
€ 20,13 ex. btw 25% korting

Uitstekend geschikt voor het (over)gronden van houten geveltimmerwerk, kozijnen, deuren, multiplex, boeiboorden in een systeem met Platinum TG hoogglanslak. Metaal en kunststof dienen op een juiste wijze voorbehandeld te zijn.

Eigenschappen

  • Grondlaag voor een duurzaam hoogglanzend verfsysteem
  • Goede doordroging ook bij lage temperaturen
  • Zeer goede en strakke vloei
  • Uitstekende hechting
  • Vochtregulerend
  • Goede kantendekking en vulling
  • Overstaantijd van 1 jaar
Volume
Kleur
Aantal

Platinum Primer, een hoogwaardige, zijdeglanzende grondlak voor buiten

Ben je op zoek naar de beste grondlaag voor een duurzaam hoogglanzend verfsysteem? Dan is de Platinum Primer van Global Paint Professional een geschikt product voor jou. Het Platinum TG buitenlak systeem bestaat uit de Platinum Primer en de Platinum TG. Samen is dit een dijk van een buitenlak verfsysteem, met een buitenduurzaamheid tot 10 jaar.

Eigenschappen

Een goede grondlak is onmisbaar voor een goed eindresultaat. De Platinum Primer is een hoogwaardige, zijdeglanzende grondlak voor buiten. Deze grondlak voor buiten geeft een uitstekende hechting en dekking en zorgt voor een glad oppervlak. Daarnaast heeft de Platinum Primer een zeer goede en strakke vloei en een goede doordroging, ook bij lage temperaturen. De primer heeft een overstaantijd van 1 jaar en is vochtregulerend, waardoor het hout kan blijven ademen. Ook heeft deze primer een zeer goede kantendekking en vulling. Door deze eigenschappen is de Platinum Primer de perfecte grondlaag voor onder de duurzame hoogglanzende Platinum TG aflak. Het Platinum TG buitenlak verfsysteem is de nieuwe standaard buitenlak met Triple Guard Technology. De Triple Guard Technology bestaat uit een unieke combinatie van grondstoffen in de verf. Deze zorgen voor een optimale bescherming en duurzaamheid van de verflaag, die daardoor bestand is tegen de voornaamste externe invloeden, zoals de invloeden van water, wind, UV-straling en de oxydanten die vrijkomen bij warmte. De Triple Guard Technology zorgt voor een super duurzame lak, die tot 10 jaar bescherming biedt, zonder concessies te doen aan de prettige verwerking.

Toepassing en verwerking

Je kunt de Platinum Primer toepassen op diverse ondergronden. Zo is de Platinum Primer uitstekend geschikt voor het gronden van houten geveltimmerwerk, kozijnen, deuren, multiplex en boeiboorden. De primer kan ook toegepast worden op metaal en kunststof, mits deze ondergronden op de juiste wijze voorbehandeld zijn. Voordat je de primer aan kan brengen, moet de ondergrond schoon, droog en vetvrij zijn. De ondergrond kun je eventueel ontvetten met de Globaclean Spay van Global Paint Professional. De niet intacte verflagen moeten verwijderd worden en gladde ondergronden moeten opgeschuurd en waar nodig schraal geplamuurd worden. Op nieuw en kaal gemaakt hout kun je het beste twee lagen Platinum Primer aanbrengen en tussen de lagen goed matteren. Bij bestaande intacte verflagen (alkydhars) hoef je maar 1 laag Platinum Primer aan te brengen. Dit kun je vervolgens afwerken met de Platinum TG hoogglanslak. Lees voordat je de Platinum Primer aan gaat brengen altijd eerst het Productinformatieblad en het VeiligheidsInformatieBlad.

Verpakking en kleuren

De Platinum Primer van Global Paint Professional kan speciaal voor jou aangekleurd worden in elke gewenste kleur. Zo kun je de grondlaag alvast schilderen in dezelfde kleur als de eindlaag. De primer is verkrijgbaar in verpakkingen van 0,5 liter, 1 en 2,5 liter.

 

52331

Datasheet

Merk
Global Paint Products
Soort
Grondverf, Primer, Voorlak
Belangrijkste eigenschappen
Grondlaag voor een duurzaam hoogglanzend verfsysteem, Goede doordroging ook bij lage temperaturen, Zeer goede en strakke vloei, Uitstekende hechting, Vochtregulerend, Goede kantendekking en vulling, Overstaantijd van 1 jaar
Bindmiddel
Gemodificeerde alkydhars
Locatie
Buiten
Toepassing
Bescherming, Renovatie, Glansbehoud, Nieuwbouw
Dekking
Dekkend
Ondergrond
Onbehandeld Hout, MDF, Kunststof, Plastic, Metalen, Ijzers
Glansgraad
nvt
Schrobklasse
nvt
Duurzaam
Ja
Oplosmiddel (Verdunbaar)
Terpentine
Verbruik M² per liter (gemiddeld)
12 - 14 m²
Aan te kleuren
Ja
Gebruiksklaar
Ja
Bestand tegen opglanzen
Ja
Opbrengen met
Blokwitter, Kwast, Roller, Verfspuit
Stofdroog na (~20°C & 65% RV)
3 uur
Overschilderbaar na (~20°C & 65% RV)
18 uur
Type verpakking
Blik
Stuctuur
Glad (naar ondergrond)
Verspuitbaar
Ja, zie technisch informatieblad
Bewaren
Vorstvrij, droog, donker en met deksel bewaren
Verpakkingstaal
Nederlands
Overige EAN codes
8717119103882 8717119103899 8717119103905 8717119103912 8717119103929 8717119103936

Specifieke referenties

ean13
8717119101482

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Goudhaantje Patentpuntkwast - Serie 260

Goudhaantje Patentpuntkwast...

Prijs € 5,19
Anza Elite viltrol

Anza Elite viltrol

Prijs € 2,43
Sam Verfbeugel

Sam Verfbeugel

Prijs € 1,22
Global Platinum TG Hoogglans - 2.5 liter verpakking

Global Platinum TG - Kleur

Prijs € 101,34
chat Reacties (0)