Global Globatex All-in 1
  • Global Globatex All-in 1

Global Globatex All-in 1

€ 90,88 ex. btw

Globatex All-in 1, een mat éénpotsysteem muurverf voor binnen

Plafonds en wanden schilderen was nog nooit zo makkelijk. Met de Globatex All-in 1 muurverf van Global Paint Professional heb je namelijk een voorstrijk en afwerklaag in één, waardoor je in een handomdraai plafonds en wanden kunt schilderen.

Twijfel je of jouw kleur in de Global Globatex all-in 1 te maken is? Neem gerust contact op!

Maak uw keuze (verplicht invullen)

  • Max. 250 karakters
Volume
Kleur
Aantal

Eigenschappen van Globatex All-in 1

De Globatex All-in 1 muurverf van Global Paint Professional wordt vaak gezien als een allemansvriend, omdat deze muurverf een voorstrijk en afwerklaag in één is. Daarnaast is de Globatex All-in 1 muurverf multi-inzetbaar voor zowel het plafond als de muur van metsel en pleisterwerk, beton, gasbeton en gipselementen. Deze soepel te verwerken, spat- en aanzetvrije muurverf heeft een excellente vloei en een lange opentijd. Nadat deze muurverf 28 dagen is uitgehard, is de muurverf goed afwasbaar met een vochtige doek. Bovendien is de muurverf oplosmiddelarm en kun je deze muurverf ook verspuiten met een airless pistool. Ben je op zoek naar alleen een voorstrijk middel? Dan is iKoot Aquafix een geschikt product voor jou.

Toepassing en verwerking

De Globatex All-in 1 muurverf kun je inzetten voor het schilderen van muren en plafonds. Zo kun je deze voorstrijk en muurverf in één toepassen op plafonds, metsel- en pleisterwerk, metal-stud, beton, gasbeton en gipselementen. Voordat je de Globatex All-in 1 muurverf kan aanbrengen, moeten verontreinigingen, verpoedering en onregelmatigheden verwijderd worden. Waar nodig, moet je de ondergrond herstellen en de op beton mogelijk aanwezige losse cementslikhuid verwijderen. Daarnaast moet de ondergrond schoon, droog en stofvrij zijn voordat je de muurverf aan kan brengen. De ondergrond kun je eventueel ontvetten met Globaclean van Global Paint Professional. De sterk zuigende en poederende ondergronden en reparaties moet je eerst fixeren met Aquafix van iKoot. Bij gesloten ondergronden kun je de muurverf ook 5% verdunnen met Aquafix om het indringend vermogen te verbeteren. Afhankelijk van de ondergrond, moet je één of twee lagen Globatex All-in 1 aanbrengen. Voor een langere opentijd en een betere vloeiing kun je Aquatura TF van Global Paint Professional toevoegen aan de muurverf. Om een hogere watervastheid te krijgen, kan je Wall Varnish Matt aanbrengen over de Globatex All-in 1 muurverf. Dit is een speciaal ontwikkelde transparante afwerking voor binnen. Lees voor het aanbrengen van de muurverf altijd eerst het ProductInformatieBlad en het VeiligheidsInformatieBlad.

Verpakking en kleuren

De Globatex All-in 1 muurverf kan voor jou worden aangekleurd in alle lichte kleuren volgens het Color Matching System of is verkrijgbaar in wit. De muurverf wordt geleverd in verpakkingen van 5 en 10 liter.


*Actie niet geldig op prijsafspraken en onder voorbehoud van schrijf- en drukfouten

52197

Downloaden

TI Blad

Globatex All-in

Downloaden (613.41k)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Anza Micmex

Anza Micmex

Prijs € 2,42
Anza Verlengsteel

Anza Verlengsteel

Prijs € 14,35
Verfemmer

Verfemmer

Prijs € 2,85
chat Reacties (1)
Kwaliteit