SPS Reno-spack

€ 11,99 ex. btw
  • Makkelijk en eenvoudig in gebruik
  • Hoog standvermogen op verticale delen
  • Overschilderbaar met elke muurverf
  • Op waterbasis
  • Spackreparatie
  • Spuitbus
Volume
Aantal

Over de SPS Reno-Spack

De SPS Reno-Spack is een reparatiemniddel met een Spack Structuur. Spack is de benaming van de structuur op je muur. Mocht deze stuctuur kapot gaan, kan je dat simpel bijwerken met deze SPS RenoSpack in spuitbus. De spuitbus zorgt er namelijk voor dat het beschadigde gedeelde weer opgevuld wordt met de structuur, zoals de rest van de muur. Voor herstel en reparatie.

SPS Reno-Spack kan zowel als lichte korrel als grove korrel opgezet worden, afhankelijk van de laagdikte en afspuit van het spuiten.

Gebruik van de SPS Reno-Spack

De SPS Reno-Spack dient voornamelijk als herstel en reparatiemiddel van spack spuitwerk. Dit herstel is vanwege de structuur nauwelijks te zien na de werkzaamheden. Dit stuctuur is zelf op te bouwen in grofte, door meer of minder lagen op te brengen. De SPS Reno-Spack zal wit opdrogen. Na afwerking kan je de laag overschilderen in iedere gewenste kleur. De SPS Reno-Spack is op waterbasis en daardoor ultiem geschikt binnenshuis. Omdat de reparatiespack is afgevuld in een spuitbus is deze eenvoudig op te brengen, zelf op moeilijk bereikbare plekken.

Verwerking van de SPS Reno-Spack

De SPS Reno-Spack is een eenvoudig te verwerken spuitbus. De Spack reparatie spuit het lekkerst en best als hij op kamertempratuur is. Schud de spuitbus 2 minuten goed op en verwijder de dop. TIP: Zet eerst een proefstukje op. Hierdoor weet je of de SPS Reno-Spack je het gewenste resultaat geeft. Dek de niet te bewerken delen goed af. Start niet direct op de plek, maar iets er naast en werk over de plek heen. Zo krijg je een mooi, egaal resultaat.

Mocht je meerdere lagen nodig hebben kan je het beste 10 minuten tussen de lagen wachten. Zo krijgt de SPS Reno-spack een goede uitdamptijd en wordt geeft hij eerder een goed resultaat.

TIP: Spuit voor gebruik eerst op een papiertje of andere ondergrond. Zo weet je dat de Reno-Spack homogeen op de 'echte' ondergrond zal spuiten.

Verpakkingen en kleuren in de SPS Reno-Spack

De SPS Reno-Spack zit afgegoten in een 500ml spuitbus. Deze spuitbus geeft een wit resultaat, maar is in iedere kleur over de schilderen. Dit geeft met de juiste kleur het gewenste resultaat. Mocht je meer informatie nodig hebben over de SPS RenoSpack, lees dan het Technisch Merkblad.

10156528

Specifieke referenties

ean13
8711429625362

Downloaden

TI Blad

SPS Reno-Spack

Downloaden (65.84k)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

SPS Spacktex 3535 Mat - Langdurige opentijd

SPS Spacktex 3535 Mat

Prijs € 67,36
chat Reacties (0)