SPS UNITEX PRIMER
  • SPS UNITEX PRIMER

SPS Unitex-Primer

€ 59,84 ex. btw

Voor binnen en buiten

  • Vermindert de zuiging van de ondergrond
  • Voorkomt glansverschillen
  • Veelal maar 1 afwerklaag nodig
  • Verhoogt de hechting en dekking van de afwerklaag
  • Oplosmiddelvrij en reukarm
  • Waterverdunbaar

Maak uw keuze (verplicht invullen)

  • Max. 250 karakters
Volume
Kleur
Aantal

De SPS Unitex-Primer

De SPS Unitex-Primer is een dekkende voorbehandeling van de ondergrond. De SPS Unitex-Primer heft de zuiging uit de ondergrond op, waardoor er vaak maar één afwerklaag nodig is. Naast het opheffen van de zuigende ondergrond brengt de SPS Unitex-Primer de ondergrond ook al op kleur. Hierdoor krijgt de afwerklaag (wat iedere SPS muurverf kan zijn) een betere dekking van de kleur.

De SPS Unitex-Primer is ook zeer geschikt voor poederende ondergronden. Deze poederkorrels worden gefixeerd, waardoor de verf een betere hechting op de ondergrond krijgt.

Gebruik van de SPS Unitex-Primer

De SPS Unitex-Primer zorgt voor een sneldrogende, zeer goed dekkende grondverflaag. Deze laag is zowel buiten als binnenshuis te gebruiken. Door zijn geurarme en oplosmiddelvrije bestandsdelen kan hij zelfs in slaapkamers gebruikt worden, zonder dat er een penetrante verflucht achter blijft. Groot voordeel van de SPS Unitex-Primer is dat er maar één afweklaag nodig is voor het gewenste eindresultaat. Dit zal enorm schelen in werkzaamheden, omdat je een laag minder hoeft te sauzen en daardoor scheelt het ook in de portemonee.

De Unitex primer is een sneldrogende, want hij is al na 4 tot 6 uur overschilderbaar. Hierdoor kan je eenvoudig je wand voor- en afwerking binnen één dag!

Verwerking van de SPS Unitex-Primer 

De SPS Unitex-Primer is een watergedragen Acrylaatprimer. Dit betekend dat het een niet schadelijke muurverf is, welke eenvoudig binnen verwerkbaar is. Gebruik hiervoor een roller of een kwast, welke geschikt is voor acrylaatverven. Zoals de Anza Micmex. 

Roer de verf goed door en breng één laag aan van de SPS Unitex-Primer. Om aanzet en laagdikte verschil tegen te gaan werk je altijd nat-in-nat, waarbij je de banen over elkaar verwerkt. Tijdens het drogen niet meer bijwerken.

Werk de SPS Unitex-Primer af met een gewenste muurverf, welke de gewenste kleur of afwerking geeft.

Verpakkingen en Kleuren in de SPS Unitex-Primer

De SPS Unitex-Primer is in het wit en in lichte kleuren verkrijgbaar. Deze grondverf is te verkrijgen in 4ltr en 10ltr verpakkingen. Voor meer informatie kan je het TM-Blad bekijken.

10115720

Specifieke referenties

ean13
8711429652634

Downloaden

TI- Blad

SPS Unitex Primer

Downloaden (84.64k)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Anza Micmex

Anza Micmex

Prijs € 2,42
SPS Unitex 1515 - Mat

SPS Unitex 1515 Mat

Normale prijs € 60,00 -€ 7,28 Prijs € 52,72
  • -€ 7,28
SPS 4040 Unitex Mat

SPS Unitex 4040 Mat

Prijs € 49,99
Anza Sauskwast

Anza Sauskwast

Prijs € 10,36
chat Reacties (0)