• Aanbieding!
SPS BETONCONTACT
  • SPS BETONCONTACT

SPS Betoncontact

€ 49,99 ex. btw

Eigenschappen

  • Perfecte hechting
  • Voor rolapplicatie
  • Waterverdunbaar
  • Hoog rendement
  • Alkalibestendig

 

Levertijd

Vanwege de huidige actie kan de levertijd met 1 à 2 dagen verlengd worden.

Volume
Aantal

De SPS Betoncontact

SPS Betoncontact, voorheen bekend als betonhechter en betonprimer, is een voorstrijkproduct welke een hechting vormt tussen de ondergrond en afwerklaag. sommige ondergronden hebben niet voldoende zuiging of zijn te glad om daar een hechting op te krijgen. Denk hierbij aan Onbehandeld beton, Gipsblokken of betonemaille. De SPS Betoncontact heeft een perfecte hechting, waardoor deze voorbehandeling wel blijft zitten op deze ondergrond. Ook is de betoncontact gemixed met zuiver kwartszand. Door dit zand heeft de afwerklaag een goede hechting op deze grondlaag.

Gebruik van de SPS Betoncontact

De SPS Betoncontact kan overal ingezet worden, daar waar niet direct met een gipslaag afgewerkt kan worden. De toepassing van de SPS betoncontact is binnenshuis en kan enkel met de roller opgebracht worden. De Betoncontact heeft een roze kleur, dankzij de bindmiddelen in het product. Mede door deze bindmiddelen is de SPS Betoncontact alkalibestendig. Alkali is een zout-zure stof, die je verf of grondlaag op kan lossen. Hier is de Betoncontact dus goed tegen bestand. De betoncontact is gemixed met quartszand, waardoor hij een wat ruwer effect geeft.  Ook is deze beton hechter zeer geschikt voor vochtige ruimtes!

Verwerking van de SPS Betoncontact

De SPS betonconact is enkel te verrollen of met kwast op te brengen. Dit kan met een middelgrove roller, zoals met de Anza Micmex. 

Roer de Betoncontact goed door, vòòr en tijdens verwerking. Je mag hem verdunnen, maar niet meer dan 20%. Mocht je hem verdunnen, dan moet dat met water. Breng de SPS Betoncontact gelijkmatig aan. Na 24uur is hij af te werken.

Verpakkingen en Kleuren in de SPS Unitex-Primer

De SPS Betonconact is er enkel in een rozige kleur. Hij is echter in iedere gewenste kleur af te werken. De verkrijgbare verpakkingen zijn 5 kg en 20 kg. Voor meer informatie verwijzen we je door naar het TM-Blad.

10115245

Specifieke referenties

ean13
8711429083957

Downloaden

TI-Blad

SPS Betonconact

Downloaden (64.55k)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Anza Micmex

Anza Micmex

Prijs € 2,42
Sam Verfbeugel

Sam Verfbeugel

Prijs € 1,22
Anza Sauskwast

Anza Sauskwast

Prijs € 10,36
chat Reacties (0)