SPS STUC-GRUND - GRONDEER
  • SPS STUC-GRUND - GRONDEER

SPS Stuc-Grund

€ 34,99 ex. btw
  • Voor sterk zuigende ondergronden
  • Voorkomt verbranden van gipspleisterlaag
  • Geschikt voor rol- en spuitapplicatie
  • Waterverdunbaar

De SPS Stuc-Grund is zeer goed geschikt op:

  • cellenbeton
  • poriso
  • baksteen
  • kalkzandsteen
Volume
Aantal

De SPS Stuc-Grund

De SPS Stuc-Grund, ook wel bekend als de SPS Grondeermiddel, is een diep indringend voorbehandelingsmiddel, welke sterke en onregelmatige zuiging uit de ondergrond behandeld. Een sterk zuigende ondergrond kan ertoe leiden dat de opgebrachte laag onregelmatig aantrekt in de ondergrond. Dit is te zien wanneer je afwerklaag strepen en vlekken vertoont na het opbrengen, omdat de verf vrijwel geheel in de muur/ondergrond is getrokken.

Gebruik van de SPS Stuc-Grund

De SPS Stuc-Grund is een diep impregnerend voorstrijkmiddel, bedoeld voor gebruik binnenshuis. Dit voorstrijkmiddel is zeer goed geschikt op: cellenbeton, poriso, baksteen, kalkzandsteen. De watergedragen bestandsdelen van de Stuc-Grund zorgen voor een aangename werking en geur en kan daardoor in iedere ruimte in het huis ingezet worden. De Stuc-Grund droogt geel op, maar is te behandelen met iedere gewenste kleur, om het gewenste effect te krijgen. De Stuc-Grund heeft een droogtijd van ca. 3 uur.

Heb ik een voorstrijkmiddel nodig?

Je hebt een voorstrijkmiddel, zoals de SPS Stuc-Grund nodig, wanneer je een sterke of onregelmatige zuiging in je ondergrond hebt. Dit weet je door je muur te besprekelen met water. Wanneer het water snel en volledig in de muur trekt heb je een zeer sterk zuigende ondergrond. Wanneer het water op de ene plek wel in de muur trekt en op een andere plek niet, dan weet je dat je zuiging onregelmatig is.
Gebruik de SPS Stuc-Grund niet om de volledige zuiging uit je ondergrond te halen. Er is altijd een beetje zuiging nodig voor een goede hechting met de tussen- of afwerklaag.

Verwerking van de SPS Stuc-Grund

De SPS Stuc-Grund is een waterverdunbaar middel, welke te verspuiten, verrollen of met een blokwitter aan te brengen is. Roer het product goed door, tot een homogeen middel. Breng de Stuc-Grund gelijkmatig aan, zonder het in overvloed te behandelen. Beoordeel vooraf hoe sterk de zuiging van de ondergrond is, zodat je weet hoe veel laagdikte je aan moet brengen van de Stuc-Grund. Verspuiten kan je het beste doen met een lage druk primerspuit.

Kleuren en verpakkingen in de SPs Stuc-Grund

De SPS Stuc Grund droogt geel op. Wel is hij af te werken met iedere gewenste kleur, waardoor je het gewenste resultaat krijgt. De Stuc-Grund is verkrijgbaar in verpakkingen van 5 kg en 15 kg.

10116505

Specifieke referenties

ean13
8711429083940

Downloaden

TI-Blad

Stuc-Grund

Downloaden (66.67k)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Anza Micmex

Anza Micmex

Prijs € 2,42
Sam Verfbeugel

Sam Verfbeugel

Prijs € 1,22
SPS 4040 Unitex Mat

SPS Unitex 4040 Mat

Prijs € 49,99
Anza Sauskwast

Anza Sauskwast

Prijs € 10,36
chat Reacties (0)