• -5%
SIKKENS BL ISOPRIMER - ISOLERENDE GRONDVERF
  • SIKKENS BL ISOPRIMER - ISOLERENDE GRONDVERF

Sikkens Rubbol BL Isoprimer

€ 31,33
€ 29,76 ex. btw 5% korting

Eigenschappen

  • Voorkomt doorbloeden van de meeste hout inhoudstoffen
  • Zeer goede hechting op onbehandeld hout en bestaande verflagen
  • Snelle droging en doorharding
  • Waterverdunbaar

Verzendinformatie:

  • Voor 11:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
  • Na 11:00 besteld, volgende dag verzonden
Volume
Kleur
Aantal

Gebruik van de Sikkens Rubbol BL Isoprimer

De Sikkens Rubbol BL Isoprimer is een isolerende grondverf, tegen verkleuringen van de ondergrond. Isolerende grondverf wordt voornamelijk ingezet tegen verkleuringen welke doorslaan, zoals donkere kleuren; roetvlekken; nicotineaanslag; roest en vochtvlekken of vochtkringen. De grondverf isoleerd de kleur of verontreiniging, waardoor het een goed over te schilderen grondlaag creeerd. 

Verwerking van de Sikkens Rubbol BL Isoprimer

De Sikkens Rubbol Bl IsoPrimer is een waterverdunbaar product. Hierbij kan rekening worden gehouden met de materiaalkeuze. Zo kan je kiezen voor de Anza Microfiber als roller of de Anza Sauskwast bij verwerking met de kwast.

Bij een sterk zuigende ondergrond raden wij je aan deze voor te strijken en te fixeren met de Sikkens Alpha Muurfix. Hierdoor zal de hechting van de Sikkens BL Isoprimer verbeteren en heb je minder muurverf nodig.

Breng de Sikkens Isoprimer zonodig aan in twee lagen. Hierdoor versterk je de kenmerken van het product en geef je de verontreiniging geen kans om door de grondverf heen te komen. 

Vergelijkbare producten van de Sikkens Rubbol BL Isoprimer

Binnen het Sikkens assortiment is geen goed vergelijk te maken met de Sikkens Rubbol BL IsoPrimer. De isolerende eigenschappen van de IsoPrimer komt namelijk bij geen van de andere muurverven naar voren. De Sikkens BL Isoprimer kan daardoor mmer als specialty gezien worden.

Buiten het Sikkens assortiment zijn er diverse varianten, met dezelfde eigenschappen als de Isoprimer. Zo heeft SPS, een ander groot verfmerk, de SPS ISO-PPRIMER en hebben ze de SPS Iso-spray, waarbij het isoleermiddel in een spuitbus is afgevuld.

Verpakkingen en kleuren in de Sikkens Rubbol BL Isoprimer

De Sikkens BL IsoPrimer is beschikbaar in 1 liter en 2.5 liter verpakkingen. De Primer is enkel beschikbaar in het Wit en is daardoor niet andere kleuren te maken.

5095760

Downloaden

TI Blad

Sikkens Rubbol IsoPrimer

Downloaden (13.92k)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

SIKKENS PURE MAT SF - WORKERZ MUURVERF

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Normale prijs € 213,47 -5% Prijs € 202,80
  • -5%
Anza Micmex

Anza Micmex

Prijs € 2,42
Sam Verfbeugel

Sam Verfbeugel

Prijs € 1,22
Anza Sauskwast

Anza Sauskwast

Prijs € 10,36
chat Reacties (0)