• -5%
Sikkens Rubbol Express High Gloss
  • Sikkens Rubbol Express High Gloss

Sikkens Rubbol Express High Gloss

€ 116,30
€ 110,49 ex. btw 5% korting

De Sikkens Rubbol Express High Gloss is een hoogglans lak voor buiten, die snel droogt. Zelfs bij lage temperaturen. Express High Gloss kan worden toegepast vanaf 0 °C en is dus perfect voor opdrachten in de herfst en winter, vroeg in de ochtend, of bij normale temperaturen als de aflak razendsnel moet drogen. De Sikkens Rubbol Express High Gloss doet enigszins denken aan de Sikkens Rubbol EPS Express van vroeger.

  • Voor 11:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
  • Na 11:00 besteld, de volgende dag verzonden

Maak uw keuze (verplicht invullen)

  • Max. 250 karakters
Volume
Kleur
Aantal

Sikkens Rubbol Express High Gloss

Sikkens Rubbol Express High Gloss is een oplosmiddelhoudende hoogglans lak, die snel droogt bij lage temperaturen. De Sikkens Rubbol Express High Gloss doet enigszins denken aan de Sikkens Rubbol EPS Express van vroeger. Express High Gloss kan worden toegepast vanaf 0 °C en is dus perfect voor opdrachten in de herfst en winter, vroeg in de ochtend, of bij normale temperaturen als de aflak razendsnel moet drogen. Ook als het belangrijk is dat ramen en deuren snel dicht moeten kunnen biedt Express High Gloss uitkomst door de snelle droging. Let wel: bij temperaturen boven de 15 °C zal de droging extreem snel zijn. Werken met Express is zeer aangenaam en efficient: uitstekende dekking, en perfecte vloei. De buitenduurzaamheid, of levensduur, van deze alkyd lak is 6 jaar.

Verwerking van de Sikkens Rubbol Epxress High Gloss

De Rubbol Express High Gloss is een goed te verwerken aflak. Deze lak bevat oplosmiddelhoudende grondstoffen, waardoor het voornamelijk buitenshuis ingezet wordt. Houd hierbij ook rekening bij de verwerking. De Sikkens Express High Gloss is te verwerken met kwast en roller, welke bij voorkeur geschikt zijn voor gebruik met synthetische verven.

Verwijder eerst eventuele ondeugdelijke verflagen en schuur de ondergrond goed op. Reinig en ontvet daarna de ondergrond en breng de eerste laag grondverf aan. Bijvoorbeeld de Sikkens Rubbol Primer Express, voor een sneldrogend systeem.
Schuur vervolgens op met fijn schuurpapier (korrel 320) en breng daarna de eerste laag Sikkens Rubbol Express High Gloss aan. Schuur vervolgens nogmaals op met fijn schuurpapier (korrel 320) en lak af met de laatste laag Sikkens Express High Gloss. Zo houd hij het langst een glanzend resultaat.

Express High Gloss vergeleken met andere Sikkens Rubbol lak

In het Sikkens buitenlak assortiment is Sikkens Rubbol Express High Gloss de enige doorwerklak. Andere Sikkens lakken voor buiten zoals Sikkens Rubbol SB plus en Sikkens Rubbol XD Gloss hebben daarentegen wel een langere levensduur. Daar waar Express 6 jaar heeft, heeft SB een levensduur van 7-8 jaar, en XD tot wel 10 jaar.

Kleuren en Verpakkingen in de Sikkens Rubbol Express High Gloss

Rubbol Express High Gloss is bestelbaar in 1 en 2.5L en in alle kleuren mengbaar. Voor volledige technische informatie, raadpleeg het Technische Informatie-blad.

5262168

Downloaden

TI Blad

Sikkens Rubbol express high gloss

Downloaden (148.16k)
chat Reacties (0)