Global Platinum TG Hoogglans - 2.5 liter verpakking
  • Global Platinum TG Hoogglans - 2.5 liter verpakking

Global Platinum TG - Kleur

€ 101,34 ex. btw

Als laatste afwerklaag voor bescherming en verfraaiing van geveltimmerwerk, boeiboorden, kunststof, staal, etc. indien deze op de juiste wijze zijn voorbehandeld. Uitstekende hechting op gereinigde en geschuurde oude laklagen.

Eigenschappen

  • Uitstekende buitenduurzaamheid
  • 10 jaar bescherming
  • Zeer hoge aanvangsglans en uitstekend glansbehoud
  • Goed standvermogen
  • Uitstekende bescherming tegen UV belasting
  • Prettige verwerking

Maak uw keuze (verplicht invullen)

  • Max. 250 karakters
Volume
Kleur
Aantal

Platinum TG, een hoogglanzende aflak met Triple Guard Technology

Ben je op zoek naar een duurzame en hoogglanzende aflak? Dan is de Platinum TG van Global Paint Professional een geschikt product voor jou. Het Platinum TG buitenlak systeem bestaat uit de Platinum Primer en de Platinum TG. Samen is dit een dijk van een buitenlak verfsysteem, met een buitenduurzaamheid tot 10 jaar.

Eigenschappen

De Platinum TG hoogglanslak is nu nog verder verbeterd. Met behulp van feedback van onze schilders, heeft ons laboratorium de Platinum TG nog verder verbeterd qua verwerking. Daardoor is deze hoogglanslak nog soepeler in de kwast, heeft het een betere en mooiere vloei, een langere opentijd en blijft de aan- en doordroging optimaal. Daarnaast behoudt de Platinum TG langdurig haar glans en is goed reinigbaar. Het Platinum TG buitenlak verfsysteem is de nieuwe standaard buitenlak met Triple Guard Technology. De Triple Guard Technology bestaat uit een unieke combinatie van grondstoffen in de verf. Deze zorgen voor een optimale bescherming en duurzaamheid van de verflaag, die daardoor bestand is tegen de voornaamste externe invloeden, zoals de invloeden van water, wind, UV-straling en de oxydanten die vrijkomen bij warmte. De Triple Guard Technology zorgt voor een super duurzame lak, die tot 10 jaar bescherming biedt, zonder concessies te doen aan de prettige verwerking. 

Toepassing en verwerking

De Platinum TG is zeer geschikt als aflak voor deuren en kozijnen buiten. Maar ook voor boeiboorden, betimmeringen en staal is deze hoogglanzende aflak zeer geschikt. Voordat je de Platinum TG aan kan brengen, moet de ondergrond schoon, droog en vetvrij zijn. De ondergrond kun je ontvetten met de Universol. De niet intacte verlagen moeten verwijderd worden, gladde ondergronden opgeschuurd en waar nodig schraal geplamuurd. Hout dat industrieel behandeld is volgens concept I of II of bestaande intacte verlagen (alkydhars) moeten gereinigd en geschuurd worden. Daarna moet de ondergrond voorgegrond of over gegrond worden met Platinum Primer. Vervolgens kun je de voorbehandelde ondergrond aflakken met Platinum TG. Tussen de lagen in moet de ondergrond goed geschuurd/gematteerd worden. Wanneer je de Platinum TG aan wil brengen op kaal gemaakt hout, moet eventueel verweerd hout tot op het gezonde hout verwijderd worden door middel van mechanisch schuren. Deze laag moet over gegrond worden met de Platinum Primer en vervolgens afgelakt worden met de Platinum TG. Lees voor het aanbrengen altijd eerst het ProductInformatieBlad en VeiligheidsInformatieBlad.

Verpakking en kleuren

De Platinum TG kan worden aangekleurd in een door jou gewenste kleur. Daarnaast is deze aflak ook verkrijgbaar in het wit. Deze hoogglans van Global Paint Professional kan geleverd worden in verpakkingen van 0,5 liter, 1 liter en 2,5 liter.

52308

Datasheet

Merk
Global Paint Products
Soort
Lak, Aflak
Belangrijkste eigenschappen
Tripple Guard, Uitstekende buitenduurzaamheid, 10 jaar bescherming, Zeer hoge aanvangsglans en uitstekend glansbehoud, Goed standvermogen, Uitstekende bescherming tegen UV belasting, Prettige verwerking
Bindmiddel
Gemodificeerde gesiliconiseerde alkydhars
Locatie
Buiten
Toepassing
Bescherming, Renovatie, Glansbehoud, Nieuwbouw
Dekking
Dekkend
Ondergrond
Behandeld Hout, MDF, Kunststof, Plastic, Metalen, Ijzers
Glansgraad
Hoogglans / Gloss
Wasbaar
Ja
Schrobklasse
nvt
Duurzaam
Ja
Oplosmiddel (Verdunbaar)
Terpentine
Verbruik M² per liter (gemiddeld)
14 - 16 m²
Aan te kleuren
Ja
Gebruiksklaar
Ja
Bestand tegen opglanzen
Ja
Opbrengen met
Blokwitter, Kwast, Roller, Verfspuit
Stofdroog na (~20°C & 65% RV)
3 uur
Overschilderbaar na (~20°C & 65% RV)
18 uur
Type verpakking
Blik
Stuctuur
Glad (naar ondergrond)
Verspuitbaar
Ja, zie technisch informatieblad
Bewaren
Vorstvrij, droog, donker en met deksel bewaren
Verpakkingstaal
Nederlands
Overige EAN codes
8717119101475 8717119101482 8717119101499 8717119101505 8717119101512 8717119101529 8717119103851 8717119103868 8717119103875

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Goudhaantje Patentpuntkwast - Serie 260

Goudhaantje Patentpuntkwast...

Prijs € 5,19
Anza Elite viltrol

Anza Elite viltrol

Prijs € 2,43
Sam Verfbeugel

Sam Verfbeugel

Prijs € 1,22
GLOBAL PLATINUM PRIMER - 2.5 LITER VERPAKKING

Global Platinum Primer - Wit

Normale prijs € 26,84 -25% Prijs € 20,13
  • -25%
chat Reacties (0)