Global Pu Top Satin
 • Global Pu Top Satin

Global Pu Top Satin - Wit

€ 34,44 ex. btw

Kenmerken:

 • Gemakkelijk verwerkbaar
 • Huidvet resistent
 • Zeer goede droging
 • Uitstekende vloei
 • Excellente dekking
 • Reukarm
 • Milieu ontlastend
 • Waterverdunbaar
 • Goede buitenduurzaamheid
 • Elastisc
 • Goed reinigbaar
Volume
Kleur
Aantal

De PU Top Satin is een speciale lakverf. De zijdeglanzende, watergedragen lakverf is zowel binnen als buiten te gebruiken. De unieke samenstelling van de Pu Top Satin resulteert in een zeer soepele verwerking en vloeiing voor een mooi resultaat. Op zoek naar een hoogglanzende of matte afwerklaag? Kijk dan naar de Global Pu top Gloss of de Global PU Top Matt

PU Top Satin, een speciale lakverf van Global Paint Professional

De PU Top Satin van Global Paint Professional is een zijdeglanzende, oplosmiddelarme aflak, waarmee je prettig schildert. De excellente dekking en lange doorstrijktijd zorgen ervoor dat je een optimaal eindresultaat krijgt. Je kunt deze duurzame aflak zowel binnen als buiten gebruiken.

Eigenschappen

De PU Top Satin verwerkt, door zijn unieke samenstelling, zeer soepel en vloeit uitstekend, waardoor je een mooi egaal eindresultaat krijgt. Deze unieke samenstelling zorgt er ook voor dat de PU Top lakverven duurzaam en milieu ontlastend zijn. Deze watergedragen lakverf is zo speciaal omdat het de soepele verwerkingseigenschappen heeft van een traditionele synthetische aflak. Mede dankzij deze unieke eigenschappen is de PU Top Satin van Global Paint Professional zeer geliefd bij menig schilder en veeleisende consument.

Toepassing en verwerking

Je kunt de aflak gebruiken op hout en MDF, denk aan kozijnen, deuren, lambriseringen en meubels. Ook metalen of kunststof ondergronden, zoals radiatoren en keukenkastjes, kunnen met de PU Top Satin afgelakt worden. Zorg er wel voor dat de ondergrond goed is voorbehandeld met de Aqua Hechtprimer van Global Paint Professional. Daardoor bereik je met de PU Top Satin een excellente dekking, zelfs in heldere kleuren. Voor het mooiste eindresultaat adviseren wij de ondergrond te reinigen met Globaclean van Global Paint Professional en het oppervlak mat op te schuren. Breng op kaal hout vooraf een grondlaag Baseprimer X-tra of Multiprimer Plus van Global Paint Professional aan. Zet de PU Top Satin lakverf vervolgens vol op (voldoende dikke laag) en werk met één of twee lagen af. Schuur het oppervlak tussen de lagen lak goed mat met een schuurpad. Voeg voor een langere opentijd de Aquatura TF van Global Paint Professional toe. Lees voor gebruik van deze aflak altijd eerst de ProductInformatieBladen en VeiligheidsInformatieBladen.

Verpakking en glansgraden

De PU Top Satin is verkrijgbaar in drie verschillende verpakkingsgrootten; 0,5 ltr, 1 litr en 2,5 ltr. De PU Top lakken zijn verkrijgbaar in drie verschillende glansgraden, een matte afwerking (PU Top Matt), zijdeglans afwerking (PU Top Satin) en glanzende afwerking (PU Top Gloss). Welke glans je ook wilt, voor iedere binnen- en buitenklus is een geschikte aflak.

51667
chat Reacties (0)