Koopmans Bangkirai Olie

€ 9,60 ex. btw

Koopmans Bangkirai Olie is een beschermend product om teak en hardhouten tuinmeubels en -vlonders te onderhouden en opnieuw kleur te geven. Het geeft het hout weer de originele mooie bruine kleur terug. Wenst u liever een meer roodbruine kleur, gebruik dan Koopmans Teakolie

Koopmans Bangkirai Olie trekt in het hout om het te voeden. Doordat dit product is gemaakt op basis van lijnolie, is het milieuvriendelijker. Het gebruik van dit product moet na een bepaalde tijd, afhankelijk van de zon, herhaald worden, zodat het hout niet schraal wordt en het een mooie kleur behoudt. Dit kan het beste gedaan worden aan het begin van het buitenseizoen.

Volume
Aantal

Bangkirai Olie is toepasbaar op:

  • Teakhout
  • Onbehandeld hardhout
  • Hersteld verweerd hardhout
  • Verouderde of verpoederde olielagen

Nieuw onbehandeld hout afwerken met minimaal twee lagen. Zachte houtsoorten twee of drie maal behandelen. Bij eerder behandeld hout de oude beits- of laklagen volledig verwijderen tot blank hout is verkregen. Vervolgens behandelen als nieuw hout.

Eerder met Koopmans Bangkirai Olie behandelde en in goede staat verkerende ondergronden eerst reinigen. Daarna is het met één laag in een optimale staat te brengen. Als de eerder behandelde ondergrond in een matige staat verkeert, deze eerst behandelen met Houtcleaner om de originele kleur te herstellen. Vervolgens behandelen met twee lagen Koopmans Bangkirai Olie om deze weer in optimale staat te brengen.

6791.0075.BANK

Datasheet

Locatie
Buiten
Toepassing
Bescherming
Ondergrond
Hout

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Koopmans Teakolie

Koopmans Teakolie

Prijs € 9,60
Koopmans Impregneer Olie UV

Koopmans Impregneer Olie UV

Prijs € 21,05
Koopmans Ecoleum

Koopmans Ecoleum

Prijs € 35,05
Koopmans Houtolie Aqua

Koopmans Houtolie Aqua

Prijs € 29,96
chat Reacties (0)