Koopmans Ecoleum

€ 35,05 ex. btw

Ecoleum is, doordat het gemaakt is op basis van lijnolie, een milieuvriendelijk en duurzame verf, die sterk impregneert en zorgt voor een zeer fijn afwerking als semi-transparante kleurbeits. Hierdoor krijgt het hout meer kleur en een voller effect, terwijl de houtnerf toch duidelijk zichtbaar blijft. Het product is zeer geschikt voor de afwerking en bescherming van zachte houtsoorten zoals bijvoorbeeld grenen- en vurenhout. Door het sterk impregnerende vermogen van Ecoleum, is het gemakkelijk toe te passen op ruw en ongeschaafd buitenhout, denkend aan schuttingen, pergola’s, blokhutten, ruwe rabatdelen en andere houten constructies in en rondom de tuin.

Volume
Koopmans Kleuren
Aantal

Ecoleum is, doordat het gemaakt is op basis van lijnolie, een milieuvriendelijk en duurzame verf, die sterk impregneert en zorgt voor een zeer fijn afwerking als semi-transparante kleurbeits. Hierdoor krijgt het hout meer kleur en een voller effect, terwijl de houtnerf toch duidelijk zichtbaar blijft. Het product is zeer geschikt voor de afwerking en bescherming van zachte houtsoorten zoals bijvoorbeeld grenen- en vurenhout. Doordat Ecoleum een sterk impregnerend vermogen heeft, is het gemakkelijk te gebruiken op ruw en ongeschaafd buitenhout, denkend aan schuttingen, pergola’s, blokhutten, ruwe rabatdelen en andere houten constructies in en rondom de tuin. 

Voorafgaand schuren is bij Ecoleum niet nodig en het aanbrengen van slechts één laag is al genoeg. Dit product biedt de houten constructies in en rondom uw tuin een milieuvriendelijke een zeer duurzame bescherming.

Doordat Ecoleum makkelijk smeerbaar is, kan er het beste een brede, platte kwast gebruikt worden tijdens het aanbrengen. Klik hier voor ons brede aanbod aan verschillende soorten kwasten. Doordat het product vol met natuurlijk lijnolie is, heeft het een prettige geur om mee te werken.

6907.0100.BRUIN

Datasheet

Soort
Beits
Locatie
Buiten
Toepassing
Bescherming

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Koopmans Monumentenbeits

Koopmans Monumentenbeits

Prijs € 26,43
Koopmans Perkoleum...

Koopmans Perkoleum...

Prijs € 54,66
Koopmans Perkoleum...

Koopmans Perkoleum...

Prijs € 56,69
Koopmans Perkoleum...

Koopmans Perkoleum...

Prijs € 47,20
chat Reacties (0)