Koopmans Perkoleum Hoogglans Dekkend

€ 54,66 ex. btw

Koopmans Perkoleum Hoogglans is een dekkende verfbeits voor vrijwel alle buiten houtsoorten. Te gebruiken op onder andere kozijnen, deuren, gevelbekleding, schuren, schuttingen en ander tuinhout. Daarnaast is Perkoleum ook goed geschikt om potdekselrabat, gietijzer, beton en baksteen te schilderen. 

Maak uw keuze (verplicht invullen)

  • Max. 250 karakters
Volume
Aantal

Perkoleum Hoogglans is een verfbeits voor vrijwel alle buiten houtsoorten. Te gebruiken op onder andere kozijnen, deuren, gevelbekleding, schuren, schuttingen en tuinhout. Ook als traditionele muurolie te gebruiken op steenachtige ondergronden. Daarnaast is Perkoleum ook uitermate geschikt om potdekselrabat, gietijzer, beton en baksteen te schilderen.

Perkoleum Hoogglans is arm aan oplosmiddelen en zit vol met lijnolie, waardoor het zeer prettig is om mee te werken. Daarnaast zorgt het gebruik van de lijnolie er ook voor dat dit product veel minder milieubelastend is. Dit product is vochtregulerend en waterafstotend, heeft een goede impregneerde werking en geeft een hoogglans met lang glansbehoud. Het is een één-potsysteem: te gebruiken om te gronden, te lakken én af te lakken. 

6707.0250.TR

Datasheet

Locatie
Buiten
Dekking
Dekkend
Ondergrond
Hout

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Koopmans Ecoleum

Koopmans Ecoleum

Prijs € 35,05
Koopmans Perkoleum...

Koopmans Perkoleum...

Prijs € 56,69
Koopmans Perkoleum...

Koopmans Perkoleum...

Prijs € 47,20
Koopmans Perkoleum...

Koopmans Perkoleum...

Prijs € 49,98
chat Reacties (0)