Overzicht van producten van leverancier SPS BV

OVER SPS BV

Naast de eigen merken SPS en Finess ontwikkelt en ondersteunt SPS bv ook een groot aantal private label brands, van huismerken tot fancy labels tot fabrikanten merken, van conceptontwikkeling tot gereed product.

Voor diverse industriële toepassingen worden custom-made producten ontwikkeld. In deze segmenten biedt SPS bv, naast een grote diversiteit aan producten en concepten, ook de juiste professionele ondersteuning waarbij de klant altijd centraal staat.

Visie SPS bv

SPS ziet dat het leveren van goed geprijsde producten en het bieden van operational excellence niet langer onderscheidend genoeg is ten opzichte van andere aanbieders. Daarom onderscheidt SPS zich door, naast goed geprijsde producten en operational excellence, toegevoegde waarde te leveren door pro-actief mee te denken in ontwikkeling van tailormade concepten en het bieden van marketingondersteuning.

  • Hierbij ziet SPS bv dat binnen het DHZ-kanaal door de retailers steeds vaker gevraagd wordt om snelheid en aanpassingsvermogen van de leverancier.
  •  De professionele markt voor de schilder en stukadoor heeft juist steeds meer behoefte aan een leverancier die tevens een sparringpartner is.

Daarom wil SPS voor haar klanten een flexibele business partner zijn, die in haar advies en service verder gaat dan verf en sierpleister. Het doel van SPS is om, naast business partner, ook een flexibele marketing sparring partner te zijn.

Missie SPS bv

SPS bv stelt zich ten doel; het produceren van verven en sierpleisters, het ontwikkelen van kleuren en kleurconcepten en het vermarkten hiervan via groothandelaren en retailers. De grondbeginselen van SPS zijn eerlijke ruil, eenvoud, effectiviteit en klantgerichtheid. SPS bv streeft het na, om binnen de kaders van deze grondbeginselen, klanten te helpen bij het succesvol vermarkten hiervan.

Er zijn 23 producten.

Item 1-12 van 23 in totaal item(s)
SPS BETONCONTACT

SPS Betoncontact

Prijs € 49,99
  • Aanbieding!
SPS BETONCONTACT SPRAY - HECHTPRIMER

SPS Betoncontact - SPRAY

Prijs € 38,68
SPS Clean Air Matt

SPS Clean Air Matt

Prijs € 88,96
SPS GLOSS AE

SPS GLOSS PU-A

Prijs € 29,45
SPS ISO-PRIMER - ISOLERENDE GRONDVERF

SPS Iso-Primer

Prijs € 34,80
SPS Iso-Spray

SPS Iso-Spray

Prijs € 11,99
SPS Isotex Mat - Isolerende muurverf

SPS Isotex Mat

Prijs € 211,72
SPS MAT PU-A

SPS MAT PU-A

Prijs € 29,45
SPS SPRAY MAT

SPS MAT PU-A SPRAY

Prijs € 60,45
SPs multi-primer - 2.5 liter

SPS Multi-Primer

Prijs € 25,60
SPS Putz-Grund

SPS Putz-Grund

Prijs € 27,12
SPS Reno-spack

SPS Reno-spack

Prijs € 11,99