• -5%
Herbol Protector
  • Herbol Protector

Herbol Protector

€ 33,10
€ 31,45 ex. btw 5% korting

Herbol Protector is een oplosmiddelhoudende, zijdeglans grondverf, tussenlaag en aflak in één voor metaal en kunststof voor buiten. Protector is een zeer populair hechtprimer vanwege zijn veelzijdigheid. Als je een ondergrond hebt waar je niet van weet welke coating er op te doen, dan is de kans groot dat je goed uitkomt met Herbol Protector.* Het product kan op ferro en non-ferro-metalen worden toegepast en op (harde) kunststoffen zoals met PVC gecoate damwandprofielen. Herbol Protector bespaart je bovendien tijd aangezien het een primer en lak in één is en verwerkt hij erg prettig.

Maak uw keuze (verplicht invullen)

  • Max. 250 karakters
Volume
Aantal

Herbol Protector is een oplosmiddelhoudende, zijdeglans grondverf, tussenlaag en aflak in één voor metaal en kunststof voor buiten. Protector is een zeer populair hechtprimer vanwege zijn veelzijdigheid. Als je een ondergrond hebt waar je niet van weet welke coating er op te doen, dan is de kans groot dat je goed uitkomt met Herbol Protector.* Het product kan op ferro en non-ferro-metalen worden toegepast en op (harde) kunststoffen zoals met PVC gecoate damwandprofielen. Herbol Protector bespaart je bovendien tijd aangezien het een primer en lak in één is en verwerkt hij erg prettig. Verder zorgt Herbol Protector voor een uiterst robuuste coating op de ondergrond: de aanhechting is uitstekend, roestwerend op metalen, goed bestand tegen weers-elementen en heeft het een goede buitenduurzaamheid.

Herbol Protector is verkrijgbaar in verpakkingen van 750 ML en 2.5 L en kan gemengd worden in vrijwel alle kleuren. Voor volledige technische informatie, raadpleeg Protector's Technische Informatie-blad hier (opent in een nieuw scherm).

*Beschreven ondergronden en technische omschrijvingen zijn puur indicatief: hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Kijk altijd op het technische informatie-blad van AkzoNobel voor de officiële werk-omschrijvingen.

HERBOL PROTECTOR VERGELEKEN MET ANDERE ALLESKUNNERS

Zoals beschreven is Herbol Protector een alleskunner die op ‘alle’ ondergronden hechting weet te vinden. In deze categorie vinden we verder een ander bekend product: Brantho Korrux (niet verkrijgbaar bij Workerz). Deze twee producten zijn nagenoeg hetzelfde.

Verder is Herbol Protector goed te vergelijken met Sudwest Allgrund en Sikkens Redox AC Multiprimer. Net als Protector, hechten deze twee producten ook goed op een verscheidenheid aan ondergronden. Het belangrijkste verschil met deze producten is dat Protector een één-pot-systeem is. Allgrund en Multiprimer daarentegen zijn hechtprimers waar nog een toplaag in de vorm van lak zoals Sikkens SB overheen moet (waarbij Allgrund nog het voordeel heeft dat het ook de functie van voorlak heeft, terwijl bij Multiprimer je nog een aparte tussenlaag / voorlak moet aanbrengen). Dit betekent dus ook dat een hoogglans-afwerking niet te behalen is met behulp van Herbol Protector (de toplaag is immers zijdeglans). Bij een glanzend metalen hekwerk kan je dus beter voor Allgrund in combinatie met een aflak kiezen.

GESCHIKTE SYSTEMEN & ONDERGRONDEN VOOR HERBOL PROTECTOR

Herbol Protector is een eigenlijk een systeem op zichzelf door de combinatie van hechtprimer, tussenlaag / voorlak en lak. Het feit dat het op zo veel ondergronden kan worden toegepast maakt Protector daar bovenop nog eens makkelijker. Opgesomd kan Protector op de volgende ondergronden worden aangebracht*:

  • Staal
  • RVS
  • IJzer
  • Zink
  • Aluminium
  • Koper
  • Harde kunststoffen
  • Reeds bestaande verflagen

Juist voor ‘lastige’ objecten biedt Herbol Protector vaak de oplossing: vangrails, regenpijp, traliewerk, ijzeren tuinmeubels, tegels, verkeersborden. Herbol Protector wordt met grote regelmaat op damwand-profielen toegepast. Protector kan ook op hout worden toegepast, maar het is er eigenlijk niet voor bedoeld en je hebt daar betere, meer gespecialiseerde, alternatieven voor.

5246947

Downloaden

TI Blad

Herbol Protector

Downloaden (50.76k)
chat Reacties (0)