• -5%
Sikkens Rubbol EPS Thix
  • Sikkens Rubbol EPS Thix
  • Sikkens Rubbol EPS Thix

Sikkens Rubbol EPS Thix

€ 85,30
€ 81,04 ex. btw 5% korting

Sikkens Rubbol EPS Thix is een oplosmiddelhoudende halfglans lak voor buiten. EPS Thix is een systeem- of schakelverf (en dus vochtregulerend) met een thixotroop karakter. Doordat dit éénpotsysteem wat dikker en lobbiger is, heeft het een aantal belangrijkte voordelen. Ten eerste is er een hoge laagdikte mogelijk, behaal je er een hogere glans mee en een langer glansbehoud. Dit is ook te merken bij de kantendekking, welke met een thixotroop product zoals de EPS Thix zeer goed is.

Maak uw keuze (verplicht invullen)

  • Max. 250 karakters
Volume
Aantal

Sikkens Rubbol EPS Thix is een oplosmiddelhoudende halfglans lak voor buiten. EPS Thix is een systeem- of schakelverf (en dus vochtregulerend) met een thixotroop karakter. Doordat dit éénpotsysteem wat dikker en lobbiger is, heeft het een aantal belangrijkte voordelen. Ten eerste is er een hoge laagdikte mogelijk, behaal je er een hogere glans mee en een langer glansbehoud. Dit is ook te merken bij de kantendekking, welke met een thixotroop product zoals de EPS Thix zeer goed is. Verder is het product bij uitstek geschikt voor (veelal oudere) panden welke houtwerk bevatten met oneffenheden, barsten en ribbels. De EPS Thix vult en camoufleert deze barsten en poriën. Hiermee worden problemen als blaasvorming voorkomen en bereik je een mooie, gladde afwerking.

Tenslotte is de Sikkens Rubbol EPS Thix heel prettig om te verwerken door zijn lobbige structuur. EPS Thix wordt verkocht in 1 en 2.5 liter verpakkingen en is in wit en alle kleuren mengbaar. Voor volledige technische informatie, raadpleeg het Technische Informatie-blad hier (opent in een nieuw scherm). EPS Thix vergeleken met andere Sikkens Rubbol lakken Sikkens Rubbol EPS Thix is goed vergelijkbaar met de Sikkens Rubbol EPS plus. Net als de EPS Thix is dit een schakelverf, maar heeft de EPS plus niet de thixotrope eigenschappen van de Thix. De EPS plus is dan ook beter geschikt voor gladde ondergronden.

5216793

Downloaden

TI Blad

Sikkens Rubbol EPS Thix

Downloaden (117.81k)
chat Reacties (0)